Egy izomcsoportra ha több sorozatot végzek (pl. 10 helyett 13-at), akkor jobban is fog fejlődni?
En heti masfelszer szoktam edzeni/izom
10napra 2x
2sett/gyakorlat
Általában 2-3gyakorlat /izom
Ez kb heti 6-8szett /izom
Nekem bevált igy is nem muszáj a 10de lehet elbirnam meg
Nem mindig megy a regeneracio ugyan úgy nem profi testepitok vagyunk nem ez az életünk napi. 9-10ora munka mellett es mas gondokkal ugyekkel.
Minden szett viszont bukasig megy nagy intenzitású edzések
Tudok növelni lassankent a sulyokon es folytonos a fejlődés es nem edzem tul magam bukasig menve se
Nekem igy vallt be meg szeretek is keményen edzeni de azt sok volumennel meg nem bírnam/birtam
Most ha valaki csinak 4set/gyakorlat 4-5gyakorlat /izom heti 2x az 30felett is van/izom azzal meg nem lehet keményen edzeni
Es sok ilyen edzestervet latni meg emberket aki 2 oran at nyuzza magat csak mell napon rengeteg volumennel
Csak annyi ismetles marad benne hogy vagy nem jo izomepitesre vagy tultolja es nemtzd regenerálodni
Ez csak idopazarlasra jó es kaloria égetésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!