Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Evezésnél milyen mélyre kell...

Evezésnél milyen mélyre kell leengedni a súlyt?

Figyelt kérdés
Vannak, akik egészen mélyre leengedik, szinte már a padlót érik a tárcsák, mások meg térdig sem engedik le.

jan. 5. 01:59
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván evezésnél is igaz a "minél nagyobb mozgástartomány, annál jobb" elv, de igazából mindegy.
jan. 5. 08:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a teljes mozgási tartomány híve vagyok mert az megbízhatóbb minthogy megállnál minden repetíciónál egy random ponton.
jan. 6. 17:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Én sokkal jobban érzem a hátamat, ha rövidebb mozgástartományban dolgozok. Ha mélyre leengedem vagy a földről indítom, akkor érzem, hogy a combhajlítóm is dolgozik
jan. 6. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Objektív fejlődés szempontjából jelentéktelen, hogy mit érzel, mit nem, illetve ne csinálj román felhúzást az evezésből, és akkor nem fogod érezni a combhajlítódat. Meg kell tanulni edzeni.
jan. 6. 19:48
 5/5 Glacierous ***** válasza:
Az evezésnek három variációja van. A hagyományos döntött törzsű evezés, a pendlay evezés és a yates evezés. A döntött törzsűnél mélyre engeded le a súlyt, pendlay evezésnél a földről indítod, yates evezésnél kevésbé dőlsz előre és rövidebb a mozgástartomány. Mindhárom kivitelezés helyes.
jan. 6. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!