Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most evezésnél kell mozognia...

Most evezésnél kell mozognia a felsőtestnek vagy nem ?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy 45° alá kell menni, de végig egy fix pozíciót kell tartani és csak a kezeknek mozogni, vagy kell egy kicsit belemozogni fel-le ahogy jár a súly ? Egyszer így, máskor úgy mondják és nem tudom eldönteni.

2021. nov. 8. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Evezni kb 1000 féle módon lehet. Szerintem jobban jársz, ha az esetek nagy részében inkább egy szabályosabb kivitelezést alkalmazol, ahol nincs lendület, de azért nagyobb súlynál az már nem reális.
2021. nov. 8. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell mozognia. Az mas h a haladobbak van h tesznek bele csaloismetleseket a a nagyobb suly miatt
2021. nov. 8. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ideális esetben nem kell mozognia de nem kell úgy csinálni a gyakorlatokat mint egy robot,egy kicsi belefér ha még kontrolláltan csinálod
2021. nov. 8. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán nem kell mozognia. Az egész tested legyen kimerevítve, hagyd hogy a hullámok elringassanak.

Az ősedzésben legalábbis, ífy van leírva.

2021. nov. 8. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!