Mit gondoltok erről a felsőtest edzéstervről?
Figyelt kérdés
Nem én állítottam össze, alsó-felsőtest felosztást javasoltak nekem, ebből beírom a felsőtest edzést, arra lennék kíváncsi, szerintetek egy haladónak ez elég-e (nem túl kevés?).
Szóval ez lenne heti kétszer:
1. húzódzkodás 3x5-7
2. fekvenyomás egykezessel 3x5-7
3. evezés egykezessel emelt padon 3x8-10
4. fej fölé nyomás kétkezessel 3x5-7
5. tárogatás 5x8-10
6. bicepsz egykezessel 3x6-8
7. tricepsz egykezessel állva (mikor fej mögé leengeded és onnan
kinyomod) 3x8-10
8. csuklya kétkezessel 2x8-10
2021. szept. 24. 23:26
2/5 anonim válasza:
Eleg kezdo, de egy darabig oke.
3/5 anonim válasza:
Nem értem a tárogatásból miért van 5 sorozat?
Egyébként elmegy.
4/5 A kérdező kommentje:
Elírtam, a tárogatás csak 2x8-10.
Nem tudom, hogy tényleg kevés-e, vagy a mostani edzéseim túl sokak.
2021. szept. 25. 09:20
5/5 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj,8 gyakorlat bőven elég hogy leedzd a felső teted haladóként is.Annyit tennék hozzá hogy a héten a 2. felsőtest napot érdemes úgy csinálni hogy a tárogatás helyett egy hát gyakorlatot csinálsz mert amúgy lemaradna.A háton rengeteg izom van,nagyon aránytalan ugyanannyi gyakorlatot csinálni rá mint mellre ami kisebb és egyszerűbb a funkciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!