Evezésnél nálatok mi vált be, mennyire dőltök bele ?
Figyelt kérdés
Eddig úgy csináltam hogy min 45 fokig de inkább lejjebb mentem, most viszont azt akarom kipróbalni hogy kb 30 ig (yates row). Nektek mi vált be ?2022. febr. 19. 18:49
1/3 anonim válasza:
Én inkább félreteszem az egót és Pendlay evezést végzek, ha szabad súllyal evezek.
2/3 anonim válasza:
Inkább jóval lejjebb. Fűrészelésnél párhuzamos a hátam a talajjal, illetve csigás evezésnél merőleges a talajra. Döntött törzsű evezésnél nem dőlök bele teljesen, csak 70-80 fokig. Másféle evezést nem csinálok. Régebben csináltam melltámaszos T-rudas evezést, de ott ugye fixálva van, hogy mennyire dőlsz bele. Amúgy a T-rudas is nagyon jó.
3/3 anonim válasza:
Passz. Ez nálam érzésre megy, de hogy most 45-50 netán 55 fokban, hát a fene se tudja, nem arra figyelek. Amúgy sem teljesen fix a törzsem, minimális elmozdulás mindkét irányban van, pedig csak 80al csinálom a döntött törzsű evezést, de így érzem hatékonynak, hogy jobban megnyúljon a hátizom, kicsit utána kísérem a súlyt. T-tudas evezést én is szeretem, van melltámaszos gép nálunk is, de én itt is inkább szabad súllyal csinálom, nekem az vált be inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!