Érdemes külön fogásra edzeni, vagy unkább törekedjek arra, hogy ne használjak gurtnit felhúzásnál, evezésnél?
Én amikor külön a fogás erősségre edzettem, akkor sose regenerálódott rendesen az alkarom és muszáj volt gurtnit használnom, mert 1 sorozat után nem bírtam megtartani felhúzásnál a rudat. Szóval edzettem rá pluszba, de az alap gyakorlatoknál meg "kihagytam", kb semmi értelme nem volt. Nyilván ez kicsit függ az edzéstervedtől (meg a céljaidtól), de én nem ajánlom.
Más, de ehhez kötődik: ha gurtni nélkül csúszik a kezedből a rúd, akkor próbáld ki a folyékony magnéziumot. Nekem sokszor volt probléma, hogy az izzadás miatt csúszott a rúd és 2x annyira erőlködtem a kezemmel, hogy meg tudjam tartani. Magnéziummal olyan mintha oda lenne ragasztva a kezem, a folyékony verzió meg nem is csinál akkora koszt. De azért a rúdról illik letörölni, ha teremben edzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!