Ha felhúzásnál az alsó háti szakaszom egyenes, de a felső nem igazán, az is gond?
Figyelt kérdés
Így nem teszem tönkre a derekam ugye? Viszont a felső hátamat igen?
Eleve nem tökéletes a tartásom, lehet ebből adódóan is görbe picit a hát. Ez mennyire probléma? Valami tipp? Esetleg kisebb súly?
2021. márc. 3. 19:49
1/2 anonim válasza:
Kezdőknél gond. Profiknál azért látod hogy esetleg kicsit görbe valamelyik része, mert ők már kialakítottam a hosszú évek során olyan technikát, amivel úgy megfeszítik a hátukat hogy nem esik baja a csigolyáknak. Ezt tanulni nem lehet, ezt ki kell fejleszteni.
Szóval egyenes háttal húzz az elején mindig!
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor lejjebb vegyem a súlyt?
Mondjuk lehet csak szemből látszik picit görbének. Oldalról nem tudom milyen, csak kisebb súlynál néztem félre a tükörbe, a derekat figyeltem akkor is leginkább.
2021. márc. 3. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!