Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Döntött törzsű evezésnél...

Döntött törzsű evezésnél meddig húzzátok a rudat? Érinti a mell vonalát, vagy előbb "megakad" a hát?

Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
4%

Bástya én belehúzok 200kg-ba 6-ot.

Ezt már nem lehet szabályosan csinálni.Rángatom mint a kiskatonámat az esti bevetésen.

Elemér 22F

180cm

64kg

2022. jan. 18. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem mellig húzom, ha neked nem megy vegyél vissza a súlyból. De ha jól csinálod érezni kell a hátizmot ahogy dolgozik.l, derekadra vigyázz.
2022. jan. 18. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Az első válaszolóval ne foglalkozz. Valszeg azért van ki ennyire mert neki kell rángatnia a "kiskatonát" és nincs rá más.
2022. jan. 18. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Mell vonalat? Dontott torzsunel a rudat kb hashoz huzzuk
2022. jan. 18. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Hashoz húzom ahogy az előző írta.Igen érinti.Nem felismétléseket kell csinálni.Ha nem megy akkor csökkentsd le a súlyt.

Illve ne karból húzz,mert az is sűrűn előfordul!!

2022. jan. 18. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Mellig max úgy tudnál húzni, ha vízszintesig mész le. Én kb 45°-ig szoktam és a köldökömhöz húzom (nem rángatom).

5.

Nem lehet karból húzni, mindenképpen fog dolgozni a hát, akár akarod akár nem. Egy 130 kilós evezésnél nem a bicepsz fogja felemelni... Ezt az érezni kell az izmot kiegészítő gyakorlatoknál/ kisebb súlynál érdemleges.

2022. jan. 18. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a karod erzed csinald gurtnival madarfogasba.
2022. jan. 18. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!