Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bukásig kell menni mindig?

Bukásig kell menni mindig?

Figyelt kérdés

8-12 szettem van / izomcsoport / hét.

Ezek a szettek mindig bukásig mennek, pl első szettben 80kg 9 ismétlés, utána már csak 8 megy, a harmadikban pedig 7. Tehát ez 100%, hogy bukás, már csak az ismétlések csökkenéséből kiindulva.

Mindig mindenki azt mondja, hogy keménynek kell lennie az edzéseknek. Nekem valamiért ért RPE 7 nem kemény és nincs meg az az érzés bennem, hogy edzettem egy jót.. Lehetetlen, hogy 3 ismétlést hagyjak magamban, képtelen vagyok rá.

Jó ötlet mindig bukásig menni?

2024. jan. 2. 11:57
1 2
 11/11 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Személyi edzőként foglalakozok, nemrég jött ki egy átfogóbb tanulmány, hogy se nagyobb hipertrófiát, se nagyobb erőt nem fogsz elérni azzal, ha elmész bukásig. Nekem is nehéz volt megemésztenem ezt a tényt, de minden nap találnak valami érdekeset!

2024. jan. 6. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!