Ha 12 húzódzkodásra vagyok képes, akkor csináljak 4x8-9-et vagy mindig bukásig? Pl 1x12,1x10, 1x8,1x6 ?
Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 16:12
1/5 anonim válasza:
Mindegyik megközelítés elfér egy edzésprogramban. Akkor jó egy program, ha változatosan variálja az intenzitást/volument.
2/5 anonim válasza:
3x11. Nekem ez vált be.
Kevesebbet, de keményebb sorozat.
Jobban tudod a progressziót is követni. De lehet beiktatni "lazább" volumenes sorozatokat is, ahogy fentebb írták.
3/5 anonim válasza:
Az elején mindkettővel lehet fejlődni, de szerintem a második hozzáállás jobb. Bár én nem bukásig csinálnám mindig, egy idő után csak leromlik a kivitelezés. Inkább a szabályosságra törekedj az első néhány sorozatnál
4/5 anonim válasza:
1, szabályosság
2, effort (milyen közel vagy bukáshoz)
Ez számít, MINDEN gyakorlatnál.
Az első megoldással az a baj, hogy ez a legjobb esetben is csak egy RPE 6 lesz, hisz, ha Te 12 ismétlésre vagy képes és csinálsz 8-at, abban bizony még maradt 4 ismétlés. (RPE 10 a bukás) RPE 6 pedig bemelegítősorozatnak jó.
Én a másodikat választanám.
5/5 anonim válasza:
Én (szinte) minden gyakorlatnál az utóbbit csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!