Teljes testes edzes vagy osztott?
mikor értik meg az emberek hogy tök mindegy milyen felosztásba edzenek??
csak az a fontos hogy legyen meg a fejlődéshez elég heti munkasorozat meg hogy legyen progresszio
nincs jelentőssége hogy heti hányszor edzel és hogy melyik izmot melyik napon edzed meg
Amelyik neked jobban bejön. Nálam pl. az egész testes nem vált be. Egy nehéz súlyos fekvenyomás, guggolás, merev lábas felhúzás után, nekem már semmi kedvem nem volt még húzódzkodni, meg fej fölé nyomni, bicepszezni, stb...
Én egész testest tervet max. nagyon kezdőnek tudok elképzelni, mert ha te egy edzésen belül 3, nagyon max. 4 összetett alapgyakorlatnál többet, plusz még izolációs gyakorlatokat is meg tudsz csinálni, akkor ott gondok vannak az intenzitással és az efforttal. És pont ez a két edzéstényező lenne a lényeg.
Én szeretem a teljes testes edzést is, csak ahogy az utolsó is írta, egy normális intenzitással kb lehetetlen így leedzeni.
Nagy intenzitással, és ha még kb bukásig is viszed a sorozatokat, akkor mindössze 1-2 szettre vagy képes/izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!