Megfelelő ez az edzésterv?
Kevés az időm és rendszertelenül tudok lemenni edzeni ezért alsó felső bontást választottam heti 4 napban .
Felső:
-fekvenyomas
-lehuzas szuken fordított fogásdal
-fekvenyomas 45 fokon egykezesel
-evezes csigan ulve
-vallbol nyomas rúddal
-tricepsz letolas
-bicepsz hajlitas
Alsó:
-gugolás
-merev lábas felhuzas
-üllő vádli
-harangozás csigán(hasra)
Szerintetek ez megfelelő? Mind2 edzést 2x csinálom egy héten tehát összesen 4x megyek le olyan másfél órára.
Ha esetleg van javaslatotok hogy mit tegyek bele vagy vegyek ki azt szívesen fogadom
ez nem edzés terv hanem csak leirtál pár gyakorlatot
csináld ezt az edzés tervet legyen ez bármi is aztán ha fejlődsz akkor jó ha nem akkor nem jó
1
Főleg arra vagyok kíváncsi hogy ezekel a gyakorlatokal minden izmot kellőképp le edzek és nem hagyok e ki semmit.
De akkor leíróm részletesen a bemelegitést nem számolom bele
Felső:
-Fekvenyomás 8 ismétlés 60kg
3 szett
-lehúzás szűken 8-10 ismétlés 35kg 3 szett
-fekvenyomas egykezessel 16kg/kéz 8-10 ismétlés 3 szett
- evezés csigán 40kg 8-10 ismétlés 3 szett
-vallbol nyomas ruddal 40kg 6 ismetles 3 szett
-tricepsz letolas 35kg 8 ismetles 3 szett
-bicepsz hajlitas 10kg/kar 10 ismétlés 3 szett
Also:
-gugolás 50kg 10 ismétlés 5 szett
-merev lábas 40kg 10 ismétlés 5 szett
-üllő vádli 30kg 15 ismétlés 4 szett
-harangozás 25kg 10 ismétlés 3 szett
RPE 9 re mondanám nagyon kifáraszt majdnem bukasig jutok
Pedig ezek reális számok tényleg ennyit bírok.
7 igen hosszú de az egész felső testem lekell edzenem 1 edzés alatt ezt nem tudtam ennel jobban le rövidíteni.
Egyébként vállra szerintetek elég a fejfole nyomas ? Fog igy rendesen fejlodni hogy nem izolalom kulon kulon a fejeit?
"vállra szerintetek elég a fejfole nyomas?"
Nyilván ha ki akarod maxolni egy izomcsoport fejlődési potenciálját, akkor nem lesz elég rá egyetlen gyakorlat, pláne nem a váll esetében, de pusztán fej fölé nyomással is lehetnek rohadt jó vállaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!