Megfelelő ez a teljes test edzésterv?
Figyelt kérdés
Fekvenyomás: 3x4-6
Bolgár guggolás: 3x10-12
Evezés rúddal: 3x4-6
Mellről nyomás: 3x4-6
Sikló bicepsz: 3x6-8
Vádli
Guggolás: 3x5
Fekvenyomás k.s.: 3x8-10
Húzódzkodás: 3x8-10
Tolódzkodás: 3x8-10
Oldalemelés: 3x10-12
Has
Felhúzás: 3x6-8
Áthúzás: 3x8-10
Fűrészelés: 3x10-12
Vállból nyomás: 3x8-10
Kalapács bicepsz: 3x10-12
Vádli
Próbáltam direkt változatos ismétlésszámokkal létrehozni. A tricepszem egy erős testrész, ezért van csak egy szerdai tokódzkodás rá, hétfő kap eleget fekvenyomás és mellről nyomás közben, valamint pénteken áthúzáskor. 3 éve edzem. A regenerációm nem túl gyors ezért próbáltam minnél kevesebb gyakotlatot egy napon. Hasra váltogatni fogom mikor mit csinálok, vádli úgyszint.
2022. máj. 6. 16:11
1/8 A kérdező kommentje:
Hétfő-szerda-péntek edzem. :) Az első terv hétfői és így tovább.
2022. máj. 6. 16:13
2/8 anonim válasza:
Teljesen jó. Látszik, hogy egyénre van szabva RPE és regeneráció alapon. Okos és megfontolt. Nem lehet erre mást írni. Bárcsak mindenki edzésterve minimum ilyen jól lenne programozva.
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem egész jó mellgyakorlat helyesen kivitelezve. Mindamellett a tricepsz hosszú feje is megkapja ám a magáét, szoval az is letudva. :)
2022. máj. 6. 18:07
5/8 anonim válasza:
En ugyan sose edzenek teljes testet se also-felsot, de attol meg mukodhet. A bicepsz, tricepsz nekem nem jon be, meg kicsit lightos is az egesz ha 3 eve edzel, de ha fejlodsz akkor jo.. a 3 sorozatokat is keveslem, de manapsag ez a divat
6/8 anonim válasza:
Alapozásnak jó, viszont ha az ember már haladó szinten van, akkor kevés. Pl. mellizomra haladóként már kéne ferdepadon is nyomni, meg tárogatni. A tricepsz sincs letudva egy tolódzkodással meg egy áthúzással, amiből "megkapja ám a magáét."
7/8 A kérdező kommentje:
A kezisúlyzós fekvenyomás ferdepados szerdán. A teljes test edzések erről szólnak, 1 gyakorlat 3 sorozattal.
2022. máj. 7. 13:13
8/8 anonim válasza:
Én a vállból nyomást és mellről nyomást átcserélném, szimplán azért mert egy nagysúlyos gyakorlat után a másik kevésbé fog menni, főleg ha van átfedés az izmok között. + a mellről nyomás elég összetett gyakorlat, sokminden félrecsúszhat.A többi ami engem zavarna az csak egyéni preferencia, egyébként szép munka grat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!