Ez mennyire megfelelő edzésterv nekem?
18/F
170cm 53kg
Előtte már edzettem másokkal, most viszont szeretnék komolyabb szintre lépni. Voltam hosszú távfútó, azelőtt Judoztam országos második is voltam, szóval van állóképességem.Egy edzésre 1 óra 20 percet szánok(10p séta az edzőterem). Természetesen naturál vagyok, és az is szeretnék maradni.
Hetfo:Mell-Láb
Kedd:Hát-Váll-Has
Szerda:Biceps-Triceps-Csukló
Csutortok:Mell-Láb
Pentek:Hát-Váll-Has
Szombat:Biceps-Triceps-Csukló
Szedett kiegészítők(Biotech mind, de váltok majd myproteinre):
1db AAKG 1000
9.4g Supernova
16g Crea Zero
Napi 6000kcal+1 protein shake.
#4 Minek szednék BCAA-t ha alapból megvan a protein bevitel(minden étkezés+ shake)? Nyáron alig mozgom ilyenkor csak hajnalban futok ebben a melegben, nem égetek el 3500-nél többet, az a 6000-6600pont elég, nem vagyok powerlifter. 18 évesen minek testosterone fokozó? Illetve honnan tudnád, hogy nincs bennem elszántság?
5# Mint írtam elvileg bőven elég az a kalória mennyiség. Felosztásnak felosztás, de pontos edzés tervem nincsen, a gépek adottak mindenhol 3x12-őt szoktam. Egyébként ezen gondolkoztam, szerinted az úgy jó lenne ha az utolsó 3 napot átrakom ppl-re? Az elsőknél meg ugyan úgy 1-2 izomcsoportot fókuszálnék ki.
6000+ kalória nagyon menő, 1kg izom mellé felmegy 3kg zsír. Fekete Laci leszel, ha ez a terv, akkor jó úton indulsz.
De ha 50 kilósan elégetsz napi 2000-et és ehhez képest még beviszel pár százat, akkor lehet, hogy az 1kg izom több idő alatt megy fel, de cserébe negyed kiló zsírnál nem nagyon megy fel több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!