Ez az edzésterv láb napra megfelelő? (többi lenn)
Figyelt kérdés
1 hónapja járok testépítésre, de most a második gym-be. PPL tervet követem, és heti 5x járok. Az új gym-be elég vérszegény a felszerelés így nehéz számomra összedobni a megfelelő lábedzéstervet. Ezeket a gyakorlatokat szeretném csinálni láb napkor: leg press, leg curl, leg extension, sitting calf. Ez a 4 gyakorlat elég a megfelelő lábfejlődéshez? Esetleg csináljak ezen kívül meg lunge-ot? Tudom, nem optimális edzésterv és kezdőként kéne csináljak compound gyakorlatokat, mint squat, vagy romanian deadlift. De ezektől a gyakorlatoktól fáj a hátam, mert nem tudom helyesen csinálni.2022. nov. 15. 22:27
1/4 anonim válasza:
Yes of course. These exercises are megfelelőek. But if as a kezdő your hát hurts from compound gyakorlatok, you tessék mobilize and stretch, because kezdőként rohadtul not természetes, hogy fáj any part of your body or joint. As a naturál hobbigyúrós you will not get izmos, ha nem végzel squat or deadlift.
3/4 anonim válasza:
Kezdőként inkább ezt kéne:
A. Nap
5x5 Guggolás
5x5 Fekvenyomás
5x5 Evezés rúddal
B. Nap
3x5 Felhúzás
5x5 Mellről nyomás
3xMax Húzódzkodás
Heti 3 nap. ABA-BAB
4/4 anonim válasza:
Edző, masszázs, nyújtás, csípőmobilitás, gyógytorna, guggolás rúddal. Én inkább megtanulnám. Persze ha 70 éves vagy az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!