Lehetséges, hogy azért megy mostanában rosszabbul a fekvenyomás, mert többet edzek vállra és túledzem a vállaimat?
Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 02:16
1/12 anonim válasza:
Mit csinálsz pontosan egy héten vállra, hogy néz ki a felosztás?
4/12 A kérdező kommentje:
Alsótest-felsőtest felosztásban edzek. Elég sok fekvenyomás van egy héten, 16 sorozat
Vàllra eddig nem edzettem különösebben, de most beraktam még pár sorozat fej fölé nyomást.
Gondoltam arra, hogy túledzettem magam és kéne egy deload. Viszont egyedül a fekvenyomásom gyengül, guggolásban most guggoltam egy új PR-t.
2023. nov. 14. 20:40
5/12 anonim válasza:
Egy ido utan mar nemnagyon lehet tovabb pakolni naturba a sulyt. Testsulyx2 korul megall a dolog, aztan neha jobban megy neha rosszabbul
6/12 anonim válasza:
16 sorozat rengeteg... soha nem csinálok 4-nél többet egy edzésen, inkább nyomok még egykezessel és gépen. De elvagyok kevesebbel is, nem őrülten nagy volumen kell hanem periodizálás.
Amúgy meg testsúly x2? Élőben még nem láttam senkit akinek ment volna. A többségnek az 1,5 sincs meg.
7/12 anonim válasza:
Nekem megy meg edzotarsamnak is es lattam mast is 🤷
9/12 anonim válasza:
10+ de ment vna hamarabb is. Kb 2 ev brutal sok edzes meg odafigyeles kellett atlagosabb teljesitmenyrol felhozni.
10/12 anonim válasza:
Ja értem. Nekem most olyan 3-4 év után van 165% körül, de csak az utóbbi másfél évben edzettem normálisabban. Nem hiszem hogy valaha meglesz a 2x bár nem is cél kifejezetten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!