Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Honnan tudom, hogy jó a...

Honnan tudom, hogy jó a genetikám?

Figyelt kérdés

Szóval igazából nem nagyon jártam terembe soha. 187 cm vagyok, és 65 kg. Kalkulátor alapján a testzsír százalékom 10.5%.

A megadott adatok alapján az Ön jelenlegi kalkulált testzsír% értéke 10.5%.

A kalkuláció alapján jelenleg Ön a(z) Sportolói szint kategóriába tartozik.

Az Ön kalkulált zsírtömege jelenleg 6.8 kg.

Az Ön kalkulált zsírmentes testtömege jelenleg 58.2 kg.

Küldök privátban képet a jelenlegi kinézetemről, és esetleg leírnátok, hogy hogyan működik ez az egész? Tehát jelenleg kb 3000-3500 kalóriát próbálok naponta bevinni, hogy tömegnöveljek, közben pedig edzek, viszont akkor mi fog változni? Nekem az lenne a célom, hogy nagyobb legyek, és izmosabb, viszont nyilván nem szeretném túltolni. Tehát ha mondjuk 65 kg helyett 75-80 kg leszek, miben változok? Több zsír is lesz rajtam?

2023. okt. 11. 19:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Naturálban nincs olyan, hogy jó meg rossz genetika. Ilyennel majd ráérsz akkor foglalkozni, ha testépítő versenyzői céljaid lesznek és versenyforma elérésekor kiderül, hogy pl. a tricepszed hosszú feje alulfejlett a rövid fejéhez képest. Egy jó fizikumot bárki elérhet naturálban, csak sok kitartás kell hozzá.

És 2 hónap alatt nem lesz álomtested még szteroid mellett sem.

2023. okt. 12. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!