Honnan tudom, hogy jó a genetikám?
Szóval igazából nem nagyon jártam terembe soha. 187 cm vagyok, és 65 kg. Kalkulátor alapján a testzsír százalékom 10.5%.
A megadott adatok alapján az Ön jelenlegi kalkulált testzsír% értéke 10.5%.
A kalkuláció alapján jelenleg Ön a(z) Sportolói szint kategóriába tartozik.
Az Ön kalkulált zsírtömege jelenleg 6.8 kg.
Az Ön kalkulált zsírmentes testtömege jelenleg 58.2 kg.
Küldök privátban képet a jelenlegi kinézetemről, és esetleg leírnátok, hogy hogyan működik ez az egész? Tehát jelenleg kb 3000-3500 kalóriát próbálok naponta bevinni, hogy tömegnöveljek, közben pedig edzek, viszont akkor mi fog változni? Nekem az lenne a célom, hogy nagyobb legyek, és izmosabb, viszont nyilván nem szeretném túltolni. Tehát ha mondjuk 65 kg helyett 75-80 kg leszek, miben változok? Több zsír is lesz rajtam?
Naturálban nincs olyan, hogy jó meg rossz genetika. Ilyennel majd ráérsz akkor foglalkozni, ha testépítő versenyzői céljaid lesznek és versenyforma elérésekor kiderül, hogy pl. a tricepszed hosszú feje alulfejlett a rövid fejéhez képest. Egy jó fizikumot bárki elérhet naturálban, csak sok kitartás kell hozzá.
És 2 hónap alatt nem lesz álomtested még szteroid mellett sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!