Nagyon jó alapokkal hogyan fejlődhetnék hatékonyan?
Hello. Sosem tettem fel a kerdest viszont elgondolkodtam.
Alapvetoen 25 eves vagyok, nagyon jo alapokkal rendelkezem. A karom megmerve 40cm. Szép körte alakja van. Sokan meglepődnek amikor mondom, hogy ez az alap genetika. Gyakorlatilag mint Schwarzenegger a kezdetekkor de most komolyan es ebben semmi tulzas nincs. Sokan megjegyezetek mar.
Regen edzettem, elhanyagolhato mivel kevesszer jartam viszont szerettem. Gyakorlatilag ha ilyen jo alapokkal, esetleg nem akarok tulozni de: genetikaval rendelkezem akkor hogyan alljak neki? Van ismerosom 60-as pajszerokkal, tomor 104kg 10% zsir, de ott mennek a nem eppen legalis szteroidok is. Viszont latvanyos.
Szemely szerint hogyan erhetnek el latvanyos novekedest? Azt megfigyeltem, hogy regen amennyire konnyen jott a zsir mivel nagyon kover gyerek voltam, most eppen annyira konnyen jon az izom. Vagy van aki felvilagositana egy amatort ez hogyan is mukodik? Koszonom.
Probaltam megfogalmazni, foglalkoztat a kerdes. Koszonom ha szansz ram idot, pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!