Genetika vagy rossz az edzéstechnikám?
Figyelt kérdés
Hamar elérem hogy erős legyek de látható izomzat lassan jön, 14 éves voltam mielőtt abbahagytam, 80 kilóba beleguggoltam szabályosan 10x. Most 23 vagyok és újrakezdtem, rohamosan erősödöm de annyi látható izom nincs rajtam. Valami az edzéstechnikában lenne rossz? 6-10 ismétléseket csinálok progresszív túlterheléssel. 23/f2023. júl. 29. 08:50
1/2 anonim válasza:
Lehet az étkezésedben kell keresni a választ a kérdésedre. Pl. mennyi kalóriát és fehérjét eszel egy nap? Stb...
2/2 anonim válasza:
Ha valóban ez a probléma, akkor csinálj több ismétlést (10-20) kevesebb súllyal, DE, rövid idő alatt nem sok minden látható, szóval az is simán lehet, hogy semmi sincsen elrontva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!