Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó vagy rossz jel?

Jó vagy rossz jel?

Figyelt kérdés
Egy év szünet után újrakezdtem a saját testsúlyos edzést és ahol fáj a hátam ott olyan érzés mintha zsibbadna. Mitől van ez? Jó vagy rossz jel?
2023. jan. 8. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A fájdalom és a zsibbadás semmiképp sem jó jel. Mitől lenne? Gondolom egy teljes évig semmilyen erősítő mozgásformát nem végeztél, most pedig hirtelen neki álltál orrvérzésig fekvőtámaszozni és húzódzkodni, aztán az adaptáció hiánya miatt fájdalom lép fel itt-ott. Vigyázz, mert pont az ilyen eszetlenségektől lehet a leggyorsabban lesérülni. Ha egy-két hét után sem múlik a probléma, vagy esetleg fokozódik is, akkor szaladj el dokihoz, vagy gyógytornászhoz.
2023. jan. 8. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
8%
Kár volt...
2023. jan. 8. 19:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál és sajnos ahol fáj a hátam azt mondta gericferdülésem van azért(persze szerencsére nem nag,on látni), és elkezdtem újra az edzést és amikor csinálom olyan mintha zsibbadna ahol fáj...
2023. jan. 9. 06:21
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nézd meg a Fegyencedzes c. könyvet (online elérhető).

Lehet bármit mondani a könyvre, tényleg van benne hülyeség, de a 6 alapgyakorlat progresszioja teljesen rendben van.

2023. jan. 9. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!