1 hónap után 60 kg-al szériázni tárogatógépen jónak számít?
1 hónapja tettem be a lábam először konditerembe.
69 kg/177cm/ 24F
Gépekkel nem tudod megmérni az erőszinted.
Van olyan combfeszítő gép, amit maxolok 10+ ismétléssel, és van olyan, amin a felébe alig tudok 8at belenyomni..
Fekvenyomás, guggolás, felhúzás, szabad súlyos gyakorlatok. Ezekkel lehet megmérni az erőszinted, mert, ahol egy fekvenyomás 100kg lesz, ott máshol is annyi..
Mire jók ezek a kérdések? :D
Versenyeztek a társaiddal egymás között, hogy ki tud többet nyomni XY gyakorlatnál?
Vagy csak elismerést szeretnél?
Akkor én azt mondom nem rossz,de ezen nem múlik semmi.
3:
Semmi ilyesmi, nincsenek társaim sem, egyedül járok.
Annyit látok, hogy van amikor előttem ilyen 30-40 kilóra van állítva a gép, de van amikor meg 80-90-re.
Csak magam miatt, viszonyítás képpen, mert fogalmam sincs hogy ez milyennek számít.
Van aki ebben a fajta a gyakorlatban erősebb van aki a másikban...
Ezért is tartom hülyeségnek, a teremben is hallom hogy kérdik egymástól: "Hát én ennyivel nyomok fekve, én ennyivel húzok szélesen,te mennyivel nyomsz?"...
Nincs két egyforma erőszint,úgy ahogy két egyforma genetika sem.. Hülyeség máshoz viszonyítani.
Én azt mondom nem olyan rossz ez.
Mire jó itt bármelyik kérdés?
Kezdő emberek teszik fel ugyanazokat a kérdéseket nap mint nap, csak más szavakkal megfogalmazva, de a lényeg ugyanaz. És mind olyan kérdés, hogy ha megnéznének pár Torma Valentin, vagy Konstantin videót, bőven megkapnák a választ a kérdésükre.
Hát alapból gép és gép között is van különbség a csigarendszer miatt, plusz pl tárogatógépenként a forgási pont is változik.
Ugyanabba az edzőterembe 2 típusú gép is van, az egyiknél a 90 körüli súllyal szoktam edzeni a másikon pedig a 70 körülivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!