Mit kezdjek a testemel?
185cm vagyok kb 86-88kg magas vékony vagyok de közben csüng rajtam a zsír:
Van értelme fogyni? Vagy tomegeljek inkább?
hűűű bmeg ez már csüng...
Te vak vagy, vagy trollkodsz?
Tömegelj, de ne nagy kalóriaplusszal és nem fogsz elzsírosodni...
1# Sajnos vannak testképzavaros emberek, ahogy én is az vagyok.
Ha engem látnál, akkor konkrétan hülyének néznél, hogy miért akarok szálkásítani.. Ezt teszi az emberekkel a közösségi média.
Semmi baj nincs a testeddel, teljesen rendben van. Valóban van háj, de nem lóg le, sőt, egyáltalán nem sok arányaiban.
Viszont az izom is meglehetősen kevés, így érdemes tömegelni, mert szálkásítás után jelenleg semmi nem maradna rajtad az izomtömeged jelenlegi mennyisége mellett.
Szerintem látszik a hátán, mellén és a karján hogy van rajta izom.
Plusz súly/magasság és zsírmennyiség alapján és úgy tűnik nekem.
Az is látszik hogy van zsír a hasnán, mellén és ha jól látom akkor a seggén is. Sztem 17-18% körüli testzsírnál jár.
Azért a "csüngés" től ez messze van.
Szerintem ez ilyen határeset. Ha zavar akkor leadhatsz 3-4kgt ami valszeg 15% alá fog vinni és onnan kis kalória plusszal elindulni felfele.
A másik opció az az hogy enyhe kalória pluszba leszel és kb 90kg ig és onnan fogysz majd vissza.
Személy szerint én az első opciót választanám de kinek mi.
#8 Annyira szerintem nem sikerült félre a tömegelés, mert egyértelműen látszik hogy van ott izom is. Persze a 96kg egy kicsit magasabb súly mint ameddig én elmentem volna. De zsírt sokkal könnyebb leadni mint izmot felszedni. 4-5kg leadása közepes sebességgel kb 2 hónap, addig ugyanennyi izom felszedése még full kezdőként is 1 év.
Naturál kondisként nem fogsz tudni 11% os testzsírokkal fejlődni, bizony fel fogsz szedni zsírt a fejlődés során, ez része a biznisznek.
És ha okosabban tömegelsz akkor van hogy 1 évig is kalória pluszba lehetsz és 1-2 hónap elég ahhoz hogy leadd a zsírt amit felszedtél.
Ne instagramból meg youtubeból indulj ki mert képek nagyon nagyon csalókák tudnak lenni, a mindenféle transzformáció videók nál meg sokszor vagy koxolnak vagy pedig gyakorlatilag lefogynak és a zsír alatt alapból volt izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!