Melegként félek elmenni konditerembe, van alapja? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szeretnék eljárni konditerembe, személyi edzőhöz, de látszik/érződik rajtam (alkat, gesztusok), hogy nem vagyok egy tipikus heterók fiú. Emiatt tökre félek elmenni, simán levágná mindenki, hogy itt a kis bzi gyerek... Sokat bántottak már emiatt, tapasztalatból mondom sajnos. Főleg egy ilyen alapvetően férfias közegben félek. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatok e téren? Előfordult már beszólogatás teremben vagy öltözőben egy látszólag meleg srácnak? Biztos sok meleg jár konditerembe, de ők azért elég férfiasak szoktak lenni általában.2023. júl. 15. 11:23
21/23 A kérdező kommentje:
Na megvolt ma az első edzésem 😬 Összességében jó élmény volt, menni fogok még, nem volt gond. Az edzőm tényleg nagyon jófej és kedves, végig figyelt rám. Az ő jelenléte sokat segített, hogy ne görcsöljek. Voltak ott mások is a csoportjából, velük is foglalkozott, de velem többet, mert ugye kezdő vagyok. Kicsit beszélgettünk is, gondolom hogy oldja a feszültséget. Adott étrendet is. Maga a konditerem tök jól néz ki, kulturált, tiszta. Nem is volt olyan zsúfolt a terem. Pár lány volt, többsségében fiatal férfiak, valaki magában, mások társaságban. Azért rendesen meg voltam illetődve, de senki nem foglalkozott velem. Mármint nyíltan nem, talán páran magukban gondoltak rólam valamit, de nem vettem észre. Volt jópár szexi srác is, körülnéztem azért, de különösebben nem érdekeltek, magammal foglalkoztam, aztán eljöttem. 😄
2023. júl. 17. 17:18
22/23 anonim válasza:
Adom, hogy az edződ a kiscsoportos edzést személyi edzés címén adta el de a lényeg, hogy élvezted :) Azóta jársz még ? :)
23/23 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is kicsit furcsa, hogy egyszerre ott vagyunk 3-4-en, de személyi edzés. És csak kapkodja a fejét, hogy mindenkire figyeljen, ki mit csináljon. 🤷🏻♂️ Bár velem azért kicsit többet foglalkozik, mert kezdő vagyok. Na mindegy. Ja és hiányolom az edzés előtt és végén a nyújtást-bemelegítést. Nem vagyok edző, de szerintem fontos lenne 🤔
Igen, heti 3x járok, holnap lesz a 3. alkalom. Eddig minden rendben, az izomlázon kívül élvezem, köszi 😇
2023. júl. 20. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!