Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melegként félek elmenni...

Melegként félek elmenni konditerembe, van alapja? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szeretnék eljárni konditerembe, személyi edzőhöz, de látszik/érződik rajtam (alkat, gesztusok), hogy nem vagyok egy tipikus heterók fiú. Emiatt tökre félek elmenni, simán levágná mindenki, hogy itt a kis bzi gyerek... Sokat bántottak már emiatt, tapasztalatból mondom sajnos. Főleg egy ilyen alapvetően férfias közegben félek. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatok e téren? Előfordult már beszólogatás teremben vagy öltözőben egy látszólag meleg srácnak? Biztos sok meleg jár konditerembe, de ők azért elég férfiasak szoktak lenni általában.

2023. júl. 15. 11:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%

"félek egy ilyen heteros közegbe menni tele hetero férfival"

Akkor az utcán is félsz? Meg a buszon is? Meg egy kocsmában is? Meg egy osztályteremben is? Csak mert egy konditeremben ugyanolyan a heteroszexuálisok-homoszexuálisok aránya, mint minden más csoportban vagy közösségben. Sőt, egy konditeremben talán X százalékkal még magasabb is a homokosok aránya valamivel, mint mondjuk egy random buszon vagy osztályközösségben, szóval ennyire told túl.

2023. júl. 15. 18:01
 12/23 A kérdező kommentje:
Az utcán nem félek, mert ott elvegyülök a tömegben. Vannak nők is és mindenféle ember. De egy konditeremben koncentrált a helyzet szerintem. És sok ott a tesztoszterontól fűtött kemény legény na, így gondoltam
2023. júl. 15. 18:13
 13/23 anonim ***** válasza:
75%

Hogy látszik az valakin a konditeremben, hogy búza?

Mi köze van ennek ahhoz, hogy este kivel kefélsz?

Felveszel egy trikót meg egy nadrágot ami nem szivárványos-csillámpónis, nem úgy köszönsz mindenkinek, hogy puszika cicafiú, nem mondod a súlyzóállvány előtt, hogy upszibupszi, de nehezek ezek súlyzócskák, és a kutya nem fogja észrevenni, hogy ratyi vagy.

Tök fölösleges ezen parázni.

2023. júl. 15. 22:20
 14/23 A kérdező kommentje:
Mondod te 😄 élőben szerintem más lenne a véleményed. Mindegy, azért köszi a választ
2023. júl. 15. 22:25
 15/23 anonim ***** válasza:
80%

"És sok ott a tesztoszterontól fűtött kemény legény"

Ismerős látásmód..

Valóban vannak ilyen izomagyak, de hidd el ők nem csak a meleg/bi embereket b.zizzák le,hanem a heterókat is,akik nem annyira szétkoxoltak mint ők. (Lásd: kezdő kondisok akiken még nincs izomtömeg)

Bár nem értem ezeket a kamu alfahímeket mit látnak magukon vonzónak: Ogre ráncos kopasz fej, amit shrek is megirigyelne,és egy hatalmas has ami az 5 centis farkukat is eltakarja... Ez aztán a pasis alkat.. A mikro impotens péniszükkel kb szart se érnek... Kb annyi az eszük is..

2023. júl. 15. 22:26
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Túlparázod. Ha nem feszülős szivárványszínű trikóban mész edzeni, mindenki leszarja. Hidd el. 10+ éve jarok edzoterembe es meg soha nem lattam olyat hogy barkit betalatak volna. Nem azert mert meleg, egyebkent sem.
2023. júl. 16. 15:06
 17/23 anonim ***** válasza:
53%
Kerdezo!! Hol laksz? Melyik vidék? Nyiregyhaza?
2023. júl. 16. 16:20
 18/23 A kérdező kommentje:
Kaposváron lakok
2023. júl. 16. 16:52
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Kár xd
2023. júl. 16. 20:24
 20/23 anonim ***** válasza:
81%
Már előttem elmondták az okosságokat, jókat nevettem :) Majd írd meg, hogy érezted magad! Az #1-es írta, hogy ha a rudat nyalogatod, az is maximum azért zavarna másokat, mert össze nyálazod. :) Ez eszembe juttatta, hogy ahova én járok, ott 1-2 hónapig járt egy kicsit bolond idős fickó, az állandóan az orrában turkált könyékig, majd úgy fogta meg a rudat és mindent. Mindig le kellett utána törölni mindent a kirakott ronggyal és spricnivel. De soha senki nem szól rá, mondjuk nem is lett volna sok értelme. Egyébként, majd a kondi kicsit megkeményít és akkor majd kevésbé fog látszódni rajtad, ha zavar a dolog téged.
2023. júl. 16. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!