Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melegként félek elmenni...

Melegként félek elmenni konditerembe, van alapja? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szeretnék eljárni konditerembe, személyi edzőhöz, de látszik/érződik rajtam (alkat, gesztusok), hogy nem vagyok egy tipikus heterók fiú. Emiatt tökre félek elmenni, simán levágná mindenki, hogy itt a kis bzi gyerek... Sokat bántottak már emiatt, tapasztalatból mondom sajnos. Főleg egy ilyen alapvetően férfias közegben félek. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatok e téren? Előfordult már beszólogatás teremben vagy öltözőben egy látszólag meleg srácnak? Biztos sok meleg jár konditerembe, de ők azért elég férfiasak szoktak lenni általában.

2023. júl. 15. 11:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Ha te azt hiszed, hogy a konditerem szőrős kopasz férfiállat motorosok gyűjthelye, ahol ha megérzik rajtad a meleg szagot, akkor lemészárolnak, akkor nagyot tévedsz. Menj le egy budapesti, vagy akármelyik nagyobb város konditermébe, és annyi metroszexuális hiú piperkőc csávót fogsz látni, hogy én heteróként meg nem mondom róluk, hogy melyikőjük meleg, de hogy rengeteg homi jár konditerembe, az nyilvánvaló, mégse foglalkozik az ilyennel senki. Szerinted 2023-ban valaki oda fog menni hozzád, hogy öcsi, a gesztusaid alapján te meleg vagy, most kinyírlak? A konditermek nem létezik ez a beszólogatás kultúra, csak a laikusok fejében, szóval nyugi. Ha rózsaszín szoknyában mennél le edzeni, és elkezdenéd nyalogatni az olimpiai rudat mindenki szeme láttára, akkor is maximum azért kapnál beszólást, hogy ne nyálazd össze a felszereléseket, mert rohadt undorító.
2023. júl. 15. 11:28
 2/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Remélem igazad lesz. Mondjuk én nem Budapesten lakok, hanem egy vidéki megyeszékhelyen, kisebb város, szóval itt azért vannak kevésbé értelmes emberek is. Nyilván nem csinálnék semmi megbotránkoztatót
2023. júl. 15. 12:08
 3/23 anonim ***** válasza:
91%

én évekig jártam edzőterembe egyetemi évfolyam társammal aki meleg volt és ez mérföldekről látszott is rajta mert azért szeretett provokálni a fiú szóval volt rajta szivárvány meg feminin rendesen. mindig azon agyaltam hogy basszus a végén még egy párnak fognak minket hinni 😆

aztán amúgy soha nem volt semmi még csak egy rosszalló pillantást sem kapott vagyis kaptunk soha senkitől pedig ez egy borsod megyei terem nem egy budai. szóval a félelmed totál alaptalan

2023. júl. 15. 12:12
 4/23 anonim ***** válasza:
59%

Elég szégyen, még 2023-ban mindig ott tartunk hogy ez alapján ítéljék meg az embert.

Mondjuk megértelek (most nem akarok politizálni) de a gyűlöletpolitika és az emberek befásultsága miatt vagyunk mindig itt. Ahelyett hogy lényegesen fontosabb dolgokkal foglalkoznának.

Szerintem no para emiatt.

Ha meg valaki beszól valamit mond azt : "Bocsi de nem vagy az esetem" hidd el lekopik rólad. (csak vicc)

2023. júl. 15. 12:27
 5/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hétfőn már megyek is 😊 lesz egy nagydarab személyi edzőm, remélem majd ha gond lesz ő bevéd 😅💪🏻
2023. júl. 15. 13:32
 6/23 anonim ***** válasza:
64%
Én láttam már nem egy buznyákot a konditeremben, de még sose vertek meg senkit. Úgy van ahogy #1 írja, a konditerem nem a Hulk tipusú férfiállatok gyűjtőhelye.
2023. júl. 15. 14:38
 7/23 anonim ***** válasza:
81%
Bevéd ne aggódj, hátulról 😃
2023. júl. 15. 15:18
 8/23 anonim válasza:
77%
Nekem az a tapasztalatom a konditermekkel hogy abszolút senki nem foglalkozik a másikkal. Legfeljebb annyira hogy ne hagyd ott retkesen az eszközt, vagy hogy ne stoppold a gépet. Szerintem a félelmed alaptalan.
2023. júl. 15. 15:48
 9/23 NTBS ***** válasza:
85%

Szerintem ne félj!

Nincs rád írva a nemi identitás.

2023. júl. 15. 16:00
 10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Az a helyzet, hogy azért érződik rajtam, ez van 😕 és a korábbi rossz élményeim miatt félek egy ilyen heteros közegbe menni tele hetero férfival. Ezt nehéz megmagyarázni.
2023. júl. 15. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!