Az övet hogyan kell viselni?
11
Sehogy. Sima kérdés volt kis válasszal túl sok mellébeszéléssel.
168centis tinédzser fiúként 4 hónap edzés után pakoltunk fel 80-100 kilókat guggoláshoz, úgy hogy egy jó ideig a térdem is szar volt.
De amúgy ha egy öv viselete gondot okoz, akkor nem a magasság a probléma.
13
Jó. Tinédzserként én is egykezes kézenállásban nyomtam ki magam 10-es szériákban.
Felnőtt korban más a helyzet…
"Felnőtt korban más a helyzet"
De miért ideologizálod nem létező baromságokkal az átlag alatti teljesítményedet? Ha nem egy 65 éves nyugdíjas vagy, hanem egy hónapok/évek óta konditerembe járó 187 centis 16-50 közötti férfi, akkor a 90 kilós guggolás egy átlag alatti teljesítménynek minősül, amihez nem szükséges semmilyen öv, pláne ha fel se tudod azt venni. Ennyi.
Az elfelejtettem említeni, hogy porckorongsérvem is van ha számít.
Tudom sokan vannak akik 3 porckorongsérvvel, 4 infarktussal és műlábbal is simán szériáznak 300 kilóval, de én nem török annyira a csúcsra!!!
Ez súlyemelő öv? Annak van szélesebb része, de az értelemszerűen súlyemeléshez van, ami egy összetettebb mozgásforma. Guggoláshoz erőemelő övet szoktak ami mindenhol ugyanolyan széles. Persze a teremben nálunk is ki van rakva egymás mellé három súlyemelő öv, mert nem értenek hozzá.
Néha próbáld ki, de eddz öv nélkül szerintem még egy ideig, illetve váltogasd.
17
Porckorongsérvvel kicsit tartok tőle hogy öszinte legyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!