Hol tudok olyan fehér inget venni amit Kathi Béla is viselni szokott?
Figyelt kérdés
Szó sincs arról hogy majmolnám Kathi Bélát, egyszerűen csak venni szeretnék magamnak egy fehér inget.
A cuccaim 90%-át egy webshopból szoktam rendelni, hogy őszinte legyek nem vagyok nagy shoppingolós típus"'
ezért fogalmam sincs hogy merre induljak.
Nyilván mindenki ismeri a már-már ikonimussá vált fehér inget amit Kathi Béla szokott hordani:D
Eltökéltem hogy én is pont olyat szeretnék:'D mert jó mínőségűnek tűnik, nem áttetsző és tök jó az ergonómiája a derekánál, hogy az oldala ilyen bevágott. Valaki tudja esetleg hogy hol találok ilyen inget?
2018. márc. 26. 10:17
1/5 anonim válasza:
képet rakhattál volna vagy valami, most nem fogom Bélát keresgélni neten
2/5 A kérdező kommentje:
Ha hazaértem linkelek róla képet csak gyenge a mobilnetem. Amúgy az esetek 90%-ában mindig olyan fehér ingbe van a fószer szóval aki ismeri annak rögtön ott lesz a szeme előtt, hogy mire gondolok.
2018. márc. 26. 11:26
3/5 anonim válasza:
Én tudom miről beszélsz én is láttam már pár videóban fehér ingben pózolni. Szerintem sima slim fit ing jó minőségből. Jó szabással a kondi miatt meg ugye egy jó szabással jól áll az emberen a cucc.
4/5 anonim válasza:
Barmelyik slim fit inget megnezed pl Zara-ban. Es olyan lesz. Bar en inget nem vennek webshoprol. Csak jobb ha ott megprobalod es latod hogy all.
5/5 anonim válasza:
Mit kell majmolni a Bélát csicska gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!