Falmászáshoz használt cipőt hogy kell viselni?
Figyelt kérdés
Elkezdtem falmászásra járni, edzésmintájú foglalkozásokra. A "tanár" azt mondja, ne vegyünk zoknit a mászócipőhöz. Szerintetek zoknival vagy mezítláb kell használni?
F17
2023. jan. 21. 09:35
1/2 anonim válasza:
Elvileg mezítláb jobb. Viszont gondolom bérled a cipőt, abba higéniai okokból nem lehet zokni nélkül belemászni. Nekem amúgy saját cipőm van, de mivel egy olcsóbb, inkább kezdőknek való cipő, mezítláb nem olyan jó benne mászni számomra.
2/2 anonim válasza:
Zokni csak egy évig volt rajtam, amíg afféle "100 forintos kínai" tornacipőben másztam. Azóta saját mászócipőm van, mezítláb használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!