Az övet hogyan kell viselni?
Ha ez a kérdés felmerül, akkor számodra egészen biztosan nem szükséges az övhasználat. Értelemszerűen a csattos vékony fele van elől. Sosem láttál még TV-ben súlyemelés közvetítést?
Amúgy élből a pár ezer forintos neon színű súlyemelő öveknek nem sok relevanciája van. Ha mindenképp szeretnél övet használni, akor egy elöl-hátul, mindenhol végig egyforma szélességű erőemelő övet ajánlott használni, de kezdőknek az öv tényleg teljesen felesleges. Nem óvja a derekad, meg nem véd meg a sérülésektől, még egyéb baromság, ha emiatt költenél erre pénzt.
1
Már 90 kilóval guggolok. Nem vagyok kezdő.
Nem akarok nagyobb súlyt bevállalni kockáztatva a sérülést.
"90 kilóval guggolok. Nem vagyok kezdő"
Amíg egy ilyen kérdés komolyan felmerül benned, addig mindegy, hány kilóval guggolsz (90 kiló egyébként nem egy nagy teljesítmény, valljuk be), kezdő vagy
"Nem akarok nagyobb súlyt bevállalni kockáztatva a sérülést"
És hogy jön ide az öv?
3
187 centivel ne lenne teljesítmény?
Ilyen magasságnál guggolni sem lenne szabad…
Dzsízösz...🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣🤣
Ha ez kérdés, neked tutibiztos, hogy nincs szükséged övre.
5
Persze tudom minden gizda kezdő simán 12-es szériázik 200 kilóval.
Csak valahogy nem ezt látod teremben.
Teremben azt látod, hogy amit abszolút max bevállalnak izmosabb srácok is az olyan 120 kiló, ÖVVEL.
Ez a realitás. De beszélhetünk a fantáziavilágodról is.
5
Vagy ha ez reklám volt akkor szóljál :D
9
Naturálba mit vársz? Az emberek nem tudnak profi edzésmódot folytatni mert munka, család, szabadság, gyász, temetés szóval sokminden közbejöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!