Ki milyen zenét hallgat gyúrás közben?
Figyelt kérdés
Tudom fura a kérdés, de kiváncsi vagyok ki mit/miket hallgat edzés közben? :) Kemény rock? Vagy más? Jöhetnek konkrét előadók, zeneszámok, lejátszási listák is. Köszönöm! :)2023. júl. 5. 13:21
1/13 anonim válasza:
Én 1-2 évvel ezelőttig mindig zenével edzettem. Nagy DNB fan vagyok, aztán állandóan valami DNB mix ment a fülemben, de most az elmúlt időszakban átálttam arra, hogy vagy podcastot, vagy valamilyen hangoskönyvet hallgatok edzés közben. Ennek amúgy szimplán csak az az oka, hogy rohadtul nincs időm ezeket a tartalmakat fogyasztani, úgyhogy összehozom a kellemeset a hasznossal, és edzés közben hallgatom ezeket.
2/13 anonim válasza:
Rock vagy metál.
Rammsteinre guggolni sokkal jobb :)
3/13 anonim válasza:
Mivel nem egy nagy konditeremben edzek és általában egyedül vagyok, ezért megengedhetem magamnak a csendet. Nincs is ennél jobb.
7/13 anonim válasza:
Ami megy a teremben a háttérben. Teljesen függetleníteni tudom magam, nem is értem, amikor nyávognak, hogy szar a zene. Ezek a jellegtelen tucatok arra pont jók, hogy ne legyen síri csend, viszont egyáltalán nem zökkentenek ki a koncentrációból.
Régebben próbáltam metálra, de nekem csak elvonta a figyelmemet.
8/13 anonim válasza:
Még OKJ képzésen, 15+ évvel ezelőtt egyszer Kós Jánosra edzettünk az iskola pincéjében. Az a kazetta (!!!) volt a rádióban.:D
10/13 anonim válasza:
Változó… Van, hogy progresszív rockot:
progresszív death metált pl:
Van, hogy instrumentális progresszív metált, pl. az Animals As Leaders [link]
Van, hogy olyan breakcoret mint az Igorrr, [link]
De az is előszokott fordulni, hogy motivációs classical-crossover/pop számokat hallgatok, pl. Josh Grobantől: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!