Milyen megfontolásból hoz valaki kutyát a terembe?
Nem tudom felfogni, hogy miért kell lehozni egy kutyát, főleg egy nagytestűt. Nem bír ki 2 órát a kutyája nélkül, vagy feltűnési viszketegség?
Illetve miért engedik ezt meg egyes termek?
Találkoztatok már ilyen jelenséggel? Szóvátennétek?
Én ahogy figyeltem az emberek arcát, kb 80%-nak nem tetszett.
Kutyával még nem találkoztam teremben. Úgy már igen, hogy egy csávó lejött a recepciós csajhoz, mert a lány a barátnője volt, és amíg dumálgattak ott egy órát, addig a srác fogta a kezében a kis palota pincsijét, de azért az nem ugyanaz, mint amikor bent a súlyok és a gépek között rohangál egy nagytestű kutya az edzésben lévő emberek között. Nem tudom, hogy engem zavarna-e, mert imádom a kutyákat, a termet meg én nem takarítom. Az más kérdés, hogy balesetveszélyes mind az emberekre, mind a kutyára nézve. Egy 200 kiló fölötti guggolásnál nem örülnék, ha pont odaszaladna hozzám a kutya beleszagolni a seggembe.
Az jobban szokott zavarni, amikor valamelyik okostojás gyúrós apuka lehozza magával a 10 éves kisgyerekét, aztán le se szarja, nem vigyáz rá, és hagyja, hogy ott rohangáljon a súlyok között, ne adja isten zavarjon másokat. Aranyosak a gyerekek, nem rosszból mondom, de amikor egy 220 kilós felhúzásnál beáll elém tizenöt centire, aztán elviszi a fókuszt az, hogy ne ejtsem rá a lábára a munkasúlyt, akkor annyira nem örülök. Volt olyan, hogy futópadoztam, aztán egy kisgyerek random fel akart ugrani mögém az akkor már 13 km/h-val haladó szalagra. Ha felugrik, akkor akkorát esett volna, hogy mindenét eltöri, az tuti. Jól le is csesztem utána a fatert, hogy figyeljen már a kölykére, ha már lehozza egy olyan helyre, ahova tilos lenne, csak az ott dolgozók nem szólnak, mert csicskák. Egész egyszerűen egy kisgyerek nem való edzőterembe, úgyhogy megértem, ha szerintetek egy kutya sem.
" Más meg ne erőltesse rám a sajátját "
igen, én is így vagyok mások gyerekével például.
Én olyan helyre járok ahol szoktak lenni kisebb nagyobb kutyák napi szinten.
Gondolom aki elhozza az egyből ezzel letudja a kutyasétáltatást is plusz alapból valszeg otthon van egyedül a kutya amíg dolgozik a gazdája. Nekem nincs kutyám szval nem tudom.
Engem nem zavar, eddig sosem volt velük gondom, ugyanúgy tudtam edzeni mellettük. De a többi teremben lévőkön sem láttam hogy zavarta őket, sőt sokan mennek simogatni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!