Nem felesleges a napi 500 kalória többlet?
Figyelt kérdés
Napi plusz 500 kalóriával átlagosan havi két kilót lehet hízni, az évi 24 kg. Viszont egy év alatt tiszta izomként néhány kilót is jó teljesítménynek tartanak. Akkor nem felesleges az ilyen magas energia többlet, és csak elhízáshoz vezet?2023. júl. 5. 10:25
2/13 A kérdező kommentje:
Mégis mindenki ennyit ajánl.
2023. júl. 5. 11:09
4/13 A kérdező kommentje:
Mindenki mindenhol.
2023. júl. 5. 12:10
5/13 anonim válasza:
Én mindenkitől mindenhol azt hallom/olvasom, hogy a 200-300 kalóriás moderált többlet bőven elegendő izomépítési szempontból, sőt a szintentartó kalóriabevitel is abszolút. Ez a bűvős 500 kcal nem tudom, hogy honnan jött. Linkelj!
6/13 A kérdező kommentje:
Én 300-500-at láttam sok helyen, ds teljesen mindegy a 200-300 is évi 12 kiló hízást eredményez, aminek töredéke tud izomként hasznosulni.
2023. júl. 5. 13:36
7/13 anonim válasza:
Hát sajnos ez egy ilyen sportág. Barátkozz meg ezzel a gondolattal, ha hosszútávon is ezt akarod űzni.
8/13 anonim válasza:
" 200-300 is évi 12 kiló hízást eredményez, aminek töredéke tud izomként hasznosulni "
nem is kell egy komplett évig töbletbe lenni. pár hónap töblet aztán pár hónap csökkentett kalória bevitel. így érdemes csinálni
9/13 A kérdező kommentje:
#7 Nem tudom elképzelni, hogy az emberek így csinálnák, hiszen az három év alatt harminc kilót eredményezne, és nem lehet minden éven szálkásításitani.
2023. júl. 5. 21:45
10/13 anonim válasza:
Azért ez ennél kicsit összetettebb, minthogy csak így tényként kijelentsük, hogy napi 2-300 kalóriatöbblet, az évi 12 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!