Úszással lehet fogyni olyan 6-7 kilót, úgy hogy mellette egészségesen étkezem? És ha igen, mennyi idő alatt menne le a feleslegem?
Heti háromszor járnék úszni egy órát. Hát-gyors és mellúszással kezdenék és ha ezek már jól mennek, akkor a pillangót is bevezetném. Egy napon egyfajta úszással fogalalkoznék.
Az étkezésben pedig minimális szénhidrátot ennék. Fehérliszt, glutén, és egyéb gabonafélék nélküli diétát csinálnék. 1500-1700 kalóriát ennék, hisz ez az ideális nekem.
Sikerülhet leadni így 6-7 kilót?
Diéta!Kevés cukor,bio ételek,citromos víz,barna liszt,sonka,sajt,csirkemell/rizzsel pl..Egyél ilyeneket.A cukros üdítőt felejsd el,és ha iszol energia italt akkor minél kevesebbet abbol is.
5 évig úsztam versenyszinten,már abba hagytam.Olyan izomzatot "adott".Minden izmot megmozgat,és nagyon egészséges.Ha rendszeresen csinálod,akkor igen.Fogysz.De mellette el mehetnél futni is egy héten kétszer kb.Én amikor úsztam,minden nap(kivéve vasárnap) 2-3 órahosszát,technikai edzsések voltak,de valamikor időre kellett úszni.MEGÉRI,de megfelelően kell étkezni:D Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!