A gyúrás, testépités, tényleg tud adni önbizalmat?
Az a helyzet h nincs sok önbizalmam, és nem vagyok valami határozott, magabiztos. Ezen szeretnék változtatni. Na meg persze az nem lenne rosz ha lenne egy férfias kidolgozott külsőm.
Ti akik elkezdtetek edzeni mit vettetek észre magatokon és mennyi idő után? Gondolom hónapok is kellenek h eljusson az ember egy szintre
Szinte csak pozitív hatásai vannak ha elkezded az edzést.
Előttem is írták hasonlóan: egyszerűen mindig is utáltam a vékonyságomat, ha pólóban kell járni vagy levetkőzni akár az orvosnál. Emiatt nagyon önbizalom hiányos voltam.
Pár éve amióta edzem sok minden változott. Nincs gond a strandon, uszodában. Szívesen járok pólóban.
Valahogy merészebb lettem a csajoknál is.
Egy dolog viszont megmaradt, néha még mindig vékonynak láttam magam a tükörben. Biztos maradhatott vissza a testképzavarból bár ez csak néha jön elő.
A másik pozitívum az egészséges étkezés rendszeresítése. Régen volt olyan hogy vacsira csak benyomtam két csokit egy pohár kólával. Reggeli nuku...
Na ilyen most nincs, napi 5-6 étkezés változatosan. Több zöldség, gyümölcs stb.
Ja és nem hónapok hanem inkább évek kellenek naturálban.
Én kb két év edzés után számoltam a pozitív változásokat amikor is kezdtem lecserélni a kinőtt ruhatáramat.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!