Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Értékelnétek légyszi az...

Értékelnétek légyszi az edzéstervemet?

Figyelt kérdés

Altest - láb+has+mélyhát (hétfő,szerda,péntek):

Bemelegítő guggolás súly nélkül

Felugrás + vádlizás súlymellénnyel

Guggolás súllyal

Felhúzás

Vádlizás súllyal

Lábemelés

Hasprés

Híd

Nyújtás

Felső test - hát+váll+mell+bicepsz+tricepsz (kedd,csütörtök,szombat):

bemelegítő húzódzkodás súly nélkül

húzódzkodás súlyövvel

evezés

bemelegítő kézállásból karhajlítás súly nélkül

kézállásból karhajlítás súlymellénnyel

vállból nyomás

oldalra emelés

bemelegítő tolódzkodás súly nélkül

tolódzkodás súlyövvel

fekve nyomás

bicepszezés (állva rúddal)

tricepszezés (fekve, homlokra engedés rúddal)

Nyújtás

Egyéb infók:

Délelőtt szoktam edzeni. 7 körül kelek és délig szabad vagyok. Férfi vagyok, 29 éves. Eddig több évig csináltam a saját súlyos, súlymellényes, súlyöves verziót. Most adnám hozzá a szabad súlyokat. Régebben csináltam már csak szabad súlyokkal is. Most szeretném kombinálni.

2023. jún. 13. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Felsoroltál gyakorlatokat. Tök jó. RPE, intenzitás, munkasúlyok, volumen, progresszió? Mi alapján értékeljünk? Mondjuk véleményt a hasprésről, meg az oldalemelésről?
2023. jún. 13. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:
48%

Én már ott elengedtem ezt az edzéstervet, amikor megláttam, hogy 3x akarsz guggolni és felhúzni 1 héten 1 edzésen belül.. 3x..

Hacsak nem vagy profi, és nem áll mögötted olyan tudás, amivel tökéletesen programozod az edzéseid, ez sok. Nagyon sok. Vagy, 0 intenzitással edzel. Gyanítom az utóbbi.

Ez az edzésterv nagyon sok sebből vérzik. Ritkán ajánlok személyi edzőket, mert itthon nagyon nehéz kifogni egy olyat, aki nem kókler, de neked szerintem még a 3 hónapos OKJ-s 20 évvel lemaradt tudásban lévő személyi edző is segítség lehet.. Nem bántás, de tényleg keress fel egy jó személyi edzőt.

2023. jún. 13. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Értékelnétek légyszi az edzéstervemet?"

Elégtelen.

2023. jún. 14. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt hagyjad is. Xd
2023. jún. 17. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!