Értékelnétek légyszi az edzéstervemet?
Altest - láb+has+mélyhát (hétfő,szerda,péntek):
Bemelegítő guggolás súly nélkül
Felugrás + vádlizás súlymellénnyel
Guggolás súllyal
Felhúzás
Vádlizás súllyal
Lábemelés
Hasprés
Híd
Nyújtás
Felső test - hát+váll+mell+bicepsz+tricepsz (kedd,csütörtök,szombat):
bemelegítő húzódzkodás súly nélkül
húzódzkodás súlyövvel
evezés
bemelegítő kézállásból karhajlítás súly nélkül
kézállásból karhajlítás súlymellénnyel
vállból nyomás
oldalra emelés
bemelegítő tolódzkodás súly nélkül
tolódzkodás súlyövvel
fekve nyomás
bicepszezés (állva rúddal)
tricepszezés (fekve, homlokra engedés rúddal)
Nyújtás
Egyéb infók:
Délelőtt szoktam edzeni. 7 körül kelek és délig szabad vagyok. Férfi vagyok, 29 éves. Eddig több évig csináltam a saját súlyos, súlymellényes, súlyöves verziót. Most adnám hozzá a szabad súlyokat. Régebben csináltam már csak szabad súlyokkal is. Most szeretném kombinálni.
Én már ott elengedtem ezt az edzéstervet, amikor megláttam, hogy 3x akarsz guggolni és felhúzni 1 héten 1 edzésen belül.. 3x..
Hacsak nem vagy profi, és nem áll mögötted olyan tudás, amivel tökéletesen programozod az edzéseid, ez sok. Nagyon sok. Vagy, 0 intenzitással edzel. Gyanítom az utóbbi.
Ez az edzésterv nagyon sok sebből vérzik. Ritkán ajánlok személyi edzőket, mert itthon nagyon nehéz kifogni egy olyat, aki nem kókler, de neked szerintem még a 3 hónapos OKJ-s 20 évvel lemaradt tudásban lévő személyi edző is segítség lehet.. Nem bántás, de tényleg keress fel egy jó személyi edzőt.
"Értékelnétek légyszi az edzéstervemet?"
Elégtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!