Hogy végezzem a saját testsúlyos edzést, ha már mindegyik gyakorlatból megy 15-30 ismétlés?
Figyelt kérdés
Szeretem csinálni, illetve plusz súllyal nem akarom nehezíteni mert súlyzózom is.
Heti 3 teljes testes edzésem van, abból egy saját testsúlyos az alábbi gyakorlatokkal:
-Húzódzkodás alsó/felső fogással
-Tolódzkodás
-Invertált evezés
-Fekvőtámasz
-Guggolás/vádli
-Plank
Hány sorozatban dolgozzak?
Menjek el bukásig? Hogy csináljam?
2023. máj. 11. 22:30
1/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy kizárod kb az egyetlen lehetőséget amivel nehezíteni lehet, a plussz súlyt. :D
2/6 anonim válasza:
Ha már van olyan gyakorlat, amiből saját testsúllyal megy 15-20-30 ismétlés, de valamiért ezt nem akarod plusz súllyal nehezíteni, akkor tök mindegy, érdemi izomépítést ne várj.
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, csak szeretem csinálni önmagában. Erőállóképességnek sem rossz.
Inkább az lenne a kérdésem hogy szériában végezzem, vagy kevesebb sorozatot bukásig?
2023. máj. 12. 10:14
4/6 anonim válasza:
"szériában végezzem, vagy kevesebb sorozatot bukásig?"
Tök mindegy.
5/6 anonim válasza:
En mar 4-5x12-15nel elkezdtem a plusz sulyt. De az furabb, hogy sajat sullyal guggolsz meg vadlizol 😀 meg melegiteni is keves 🤔
6/6 anonim válasza:
Pihenj kevesebbet a sorozatok között, és akkor fáradtan kevesebb ismétlésre leszel képes. Vagy térj rá a haladóbb/akrobatikusabb street workout erőelemekre, akár gumiszalagos rásegítéssel: pl. húzódzkodás front leverből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!