Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Saját testsúlyos gyakorlatokbó...

Saját testsúlyos gyakorlatokból mennyi ismétlésig érdemes felmenni?

Figyelt kérdés

Jelenleg fekvőtámasz varriációkból 30 megy, húzódzkodásokból 15.

Plusz súllyal nem akarom nehezíteni, mert mellette súlyzózom is.

2018. nov. 5. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
12 fölé nem megyek. Húzódzkodást érdemes súllyal nehezíteni.
2018. nov. 5. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
12-14 fölé nem érdemes menni
2018. nov. 5. 16:33
 3/5 anonim válasza:
Én úgy gondolom
2018. nov. 5. 18:52
 4/5 anonim válasza:
100%
Én úgy gondolom,hogy húzódzkodáson még ne nehezíts akkor se ha az izomtömegnövelés a cél mivel első sorozatban max 15 megy így a következőben kb 12 es következőben pl. 9 így még mindig olyan ismétlés számmal és terheléssel delgozol ami jó hipertrófiára.Ráérsz súllyal húzódzkodni ha majd saját testsúllyal megy 3x15 (ami cseppet sem egyszerű) de ez is preferencia kérdése.Fekvőtámaszon pedig nehezíts vagy válts át tolódzkodásra.Természetesen attól függ mi a célod.
2018. nov. 5. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:
79%

Addig ami a Fegyencedzés könyvben van.

Az a része hülyeség, ami a súlyos testépítést szidja, de a gyakorlatok jól le vannak írva a könyvben. Én is kezdő vagyok, 1 évig saját testsúlyost csinálok a könyv szerint, aztán akarok csak elkezdeni edzőterembe járni súlyt emelni.

2018. nov. 6. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!