Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő alatt tudnék...

Mennyi idő alatt tudnék felmenni 75kg-ról 85-90kgra?

Figyelt kérdés
Voltam 80-82kg akkor is 72-3-ról mentem fel, egész gyorsan, és tartottam is. De egyszer kipukkanok és akkor napokig nem edzek, és abba marad teljesen 1-2 hónapra biztosan. Nem visz rá a lélek, hogy edzek egyet. Igazából, ha hús van eszek mint akinek muszáj. De én ilyen palacsinta meg ilyen szarokat nem szeretek enni. És van mikor itthon az van. Régen főztem magamra, de undorító volt a rizs egy idő után. Tulajdonképpen rá se tudok nézni lassan fél éve.
2023. máj. 5. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Hacsak nem vagy 210cm magas, akkor felesleges felmenni annyira, mert naturálban nem leszel még átlagos szárazon sem 90kg. Ami felmenne, az zsír lenne, folyadék lenne, gyomortartalom lenne, és minimális része izom. Vagy ha mindenképp tömegelni akarsz még, akkor sokkal kisebb kalóriatöblettel csináld, hogy ne ilyen rossz arányba kerüljön fel az izom-felesleg.
2023. máj. 5. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hany cm vagy? Mekkora tzsn akarsz annyi lenni? De am ha nem szetetsz edzeni, abbahagyogatod meg nem nezel utanna a kajalasnak es csinalod meg addig mindegy
2023. máj. 6. 00:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Mennyi a napi kalóriabeviteled, kérdező?
2023. máj. 6. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:

ha aránylag zsírmentesen akarod akkor 2 év vagy több.

de ja, magasságtól is függ, mert 170centisen ha nincs jó genetikád soha nem leszel 85-90kg 20alatti testzsírral.

már ha naturál vagy

de ha hónapokra abbahagyod időnként az edzést, akkor ez így nem fog menni.

nem kell rizst és palacsintát enni ha nem szereted.

2023. máj. 6. 14:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen nem vagyok magas, de 184 körül vagyok. És 75, de 80-83 kiló is lóf4sz volt. Vékony voltam ugyan úgy. Formásodtam, de a törzsem meg a mellnél vékony voltam. Lábam is az volt. A kezem meg nagy volt mint a rosebb, meg a hátam is fejlődött. Szóval nem tudom.

Mivel lehet a törzset erősíteni?

2023. máj. 7. 01:05
 6/8 anonim ***** válasza:

"Mivel lehet a törzset erősíteni?"

https://www.youtube.com/watch?v=eNcYNXlbVyI&t

Viszont még mindig nem tudjuk, hogy mennyi a napi kalóriabeviteled.

2023. máj. 7. 01:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen, őt néztem, köszi.

Hát átlagban mikor nyomtam, és híztam akkor 3200 körül ettem. És azt általában gyorsan lenyomtam. Szóval tudnék olyan 3500 körül is.

2023. máj. 8. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig edzettel folyamatosan kihagyas nelkul meg milyen edzestervvel?
2023. máj. 9. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!