Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy kezdőt mennyire hátráltat,...

Egy kezdőt mennyire hátráltat, ha osztott edzéstervet követ?

Figyelt kérdés
A teljes testes 9-10 gyakorlat, de a felénél már kivagyok... Osztottal 4 edzés (A-B-A-B) lenne egy héten.
2023. ápr. 20. 21:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Guggolást meg merevlábas felhúzást én tuti biztos, hogy bicepsz, tricepsz, meg oldalemelés előtt csinálnám.
2023. ápr. 22. 06:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kezdőként azert működik mert az alkalmazott súlyok es az intenzitas alacsony.

De kesőbb ez szinte lehetetlen kivitelezni.Én elhiszem hogy vannak hardcore emberkék de én egy mell ,hát egyeb után biztos nem tudnék guggolni már mert kilennék mint a délibusz.Mentálisan.

Az ilyen maratoni edzesek kesőbb már xart se érnek mert kidöglesz már a közepenél.

2023. ápr. 22. 09:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Ja, ezt tapasztaltam én is.
2023. ápr. 22. 10:23
 14/15 A kérdező kommentje:
A teljes testesen csak kisebb súlyokkal tudnám végig csinálni, úgy meg minek?
2023. ápr. 22. 11:04
 15/15 Adkeizaal ***** válasza:

Én teljes testeset csinálok. Heti 3 nemrég kezdtem újra edzeni 10év kihagyás után, előtte 6 évig edzettem.

Sorrend:

Guggolás

Merevlábas felhúzás

Fekvenyomás

Húzódzkodás

Utánna mindegy

3*6-12 es tartományban dolgoz és ne menj el bukásig

9 sorozat egy izomra kezdésnek elég egy hétre, majd ha lesz állóképesség feltornázod 12-20 közé.

De a felsőtest alsótest bontás sem rossz.

2023. ápr. 22. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!