Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egymás után 3 edzésnap nem...

Egymás után 3 edzésnap nem sok szerintetek?

Figyelt kérdés
elég keményen szoktam edzeni nagy súlyokkal,nem beszélgetve szóval tényleg maga az edzés van akkor csak fókuszban elégge szét is szoktam magam pukkasztani,viszont meló mellett csak így tudom most megoldani,szombat,vasárnap,hétfő

#edzés sok
2023. ápr. 19. 17:03
 1/4 A kérdező kommentje:
a hétfőre sokszor alig marad erő,viszont ha azt kihagyom legkozelebb csak szombaton tudok az meg sok pihenés nekem,rosszul érzem magam addigra
2023. ápr. 19. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A hét: alsótest-felsőtest-alsótest

B hét: felsőtest-alsótest-felsőtest

Így például lehetne hatékonyan programozni, de ez csak felosztás, ezen kívül rengeteg faktortól függ még a fejlődésed és a regenerációd.

2023. ápr. 19. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Intenzitás kérdése, én jelenleg heti 5x edzek, egymás után 3 edzés, 1 pihenő, majd 2 edzés megint egymás után.

Mostanában kezdem azt érezni, hogy a 3 edzés egymás után az nem lesz jó a későbbiekben (szálkásítok, deficit van stb) és eléggé gondolkozok egy 4 napos felosztáson.

Szóval, ha tényleg keményen edzel, akkor sok lehet. Viszont, ha tudsz fejlődni és van progresszió, akkor semmi probléma.

2023. ápr. 19. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:

A kettes sem írt rossz ötletet.

Péntek este és kedd reggel nem játszik esetleg?

Ha ennyire kőkeményen tolod, akkor 2 edzés is elég lehet szerintem, ha a kettőn összesen megvan kisebb izmokra 6-9 sorozat, nagyobbakra 12-20.

2023. ápr. 20. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!