1/6 anonim válasza:
A HETI összkalóriabevitel számít, nem feltétlenül a NAPI, de sok értelme nincs pihenőnapon kevesebb kalóriát fogyasztani, és az étrend is nehezebben menedzselhető így. Nem véletlenül határozza meg minden sportoló napokban a kalóriakeretét, és nem hetekben.
2/6 anonim válasza:
Annyit eszek amig kaloriakeretben vagyok
3/6 anonim válasza:
Én szoktam a ch-t hintáztatni. Edzésnapokon több, pihenőnapon kevesebb. Nekem így jobban bevált.
4/6 anonim válasza:
Nem ezen múlik a siker, hogy ha nem edzel mennyit ezsel. Lehet fejlődni ígyis meg úgyis.
5/6 anonim válasza:
3-as vagyok. Lehet persze, nem ezen múlik . Én csak több szénhidrátot kívánok edzesnapokon , mint pihenőnapokon. Szóval nekem kényelmesebb így csinálni .
6/6 anonim válasza:
Én minden nap annyit eszem, amennyi jól esik. Nem használok kalória számlálgatást, érzi a szervezetem, mennyi kell. Minden nap edzésben vagyok, nincs pihenőnap, kivéve ha az időjárás nem engedi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!