Hogy osztjátok fel az edzés napotokat?
4 napos bro split:
Mell-bicepsz
Hát-tricepsz
Láb
Váll
Nekem ez jön be legjobban.💪
Kedves 2-es!
Szerintem se érdemes másokhoz hasonlítani magát, de miért is ne érdeklődhetne? Minden kutatás lényegében ebből áll. Ha az emberek nem kérdeznének egymástól véleményt és tapasztalatokat, akkor egyáltalán nem létezne köztünk kommunikáció. Valóban nem ugyanaz az élethelyzetünk, de ettől függetlenül csak egy kérdést tett fel kíváncsiságból, így én válaszolni is fogok.
Én nőként nagyobb hangsúlyt fektetek a lábra.
Hétfő: hajlító, fenék(fókusz)
Kedd: pull (hát, bicepsz)
Szerda: feszítő
Csütörtök: push (mell, váll, tricepsz)
Péntek: hajlító+feszítő+fenék
(Ezt már csak ha nem bírok megülni otthon a fenekemen, és kötelességemnek érzem menni:
Szombat: hát
Vasárnap: váll)
Ez így egyébként nagyon sok, nem érdemes pihenőnap nélkül edzeni. De próbálkozz, előbb-utóbb rájössz te is, hogy neked mi a jó, hogy élvezed a legjobban stb. Kiegyensúlyozott legyen, 2 nap ugyanazt ne terheld, és próbáld meg kitartóan csinálni egy ideig.
mell, váll, tricepsz, combfeszítő
hát, bicepsz, combhajlító, farizom
ezt megcsinálom 2x egy héten
3-as vagyok
aki lepontozott írja már le a felosztását, had tanuljak.
nem mintha bármit is számítana a felosztás, nekem így jön be, nem tudom miért kell ezért lepontozni.
Hétfő: Mell, tricepsz, alkar.
Kedd: Láb, has
Szerda: Hát, bicepsz
Csütörtök: Váll, mell
Péntek: Tricepsz, láb
Szombat: Core, alkar, váll
Láb
Toló
Húzó
Pihenőnap
Láb
Felsőtest
Pihenőnap
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!