Ez jó eddzésterv elképzelés kezdőként?
Heti 3 nap eddzes,
Mindennap egesztestes eddzes,
Otthon végzem így az alapgyakorlatokat tudom végezni
Fekvőtámasz az egyik, ehhez végzek 3 rávezető gyakorlatot, késobb magát a fekvőtámaszt is, huzodkodás rávezető gyakorlatok(kifelé alló tenyer vallszeles)
Hatso fekvo tamasz
Bordasfalon lábemelés ( ravezeto gyakorlat)
Lab: guggolás (tobb formában)
Biztos vagyok benne hogy valami izomcsoportot kihagytam , szeretnélek megkérni titeket hogy pótoljátok azt vagy a meglévőt javítsátok.
Itthon van bordásfal és 1kezes kezisulyzo 10 kiloig
"mivel tudnám helyettesíteni?"
A tolódzkodást? Bármilyen nyomó mozgásmintával, így az általad már említett fekvőtámasszal, de hogy az általad leírt maszatolástól az első hónapok eltelte után semmilyen izomfejlődésre nem érdemes számítani, az biztos. Persze valahol mindenkinek el kell kezdeni, de ha neked kifejezetten izomépítési céljaid vannak (gondolom igen, ha már legalább a harmadik kérdésedet írod ki a Testépítés kategóriába), akkor hamar érezni fogod a konditerem és a súlyok szükségét.
Régi szépidők!:)
Legyél kreatív.Annakidején felmentem a padlásra és nagyméretű téglák,fabak voltak az állvány.De volt hogy a konyhasztal és vele egymagasságba kerülő rögzített szétámlája volt a tolódzkodó.
Mindenféleképp az lenne a legjobb, ha azért 1,2hónap felvezető átmozgatás után beíratkoznál egy terembe.
""mivel tudnám helyettesíteni?"
Erre írtam a mozgásmintát. Úgy gondolkozz ha gyakorlatot akarsz cserélni, hogy ne magára a gyakorlatra, hanem a gyakorlat közben leírt mozgásmintára gondolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!