Egy eléggé sportos vagy eléggé kigyúrt testet szerintetek mennyire körülményes ma fennt tartani Magyarországon?
Semennyire. Izmot megtartani sokkal könnyebb, mint építeni.
ch forrás: rizs, tészta, kenyér
fehérje: csirkecomb, vagy bármilyen olcsóbb hús, + a fehérjébe nem csak az állati eredetű fehérjék tartoznak. Mindennek van fehérjetartalma.
Fehérje legyen meg 1.4-6g/testsúlykg és kész, nem nagy tudomány ez. Csak a tápkieg cégek teszi azzá, senkinek sem kötelező 2g/testsúlykgot bevinnie hobbi gyúrós szinten.
Én sportos vagyok 45 éves. Sportos alatt én azt értem, hogy a combom vastag izmos , a vádlim vastag izmos, a hasam lapos kocka has és a bicepszemen látszik, hogy izmos és van csuklyás izmom. Nos ezt az állapotot valamikor elértem fiatalkoromban és külön nem edzek már rá csak szint fenntartásként nekem a komoly bicajozás megy (ez ugye a lábizmokat karban tartja rendesen) , még aktívan kosárlabdázok (ez is karban tart pár izmot) a hasamra , pedig 500 felülést csinálok, hogy szinten tartsam a kockákat.
Kajára figyelek, de nem vagyok az a típus, ha megkívánok csokit/chipset stb. akkor azt meg is eszem viszont csak reggel eszek ilyeneket és csak aznap, ha tudom, hogy le is tekerem vagy lemozgom. Alkoholt több, mint 10 éve nem ittam, dohányozni soha nem dohányoztam , drogokat soha nem próbáltam.
Nos én ennyit teszek, azért hogy úgy nézzek ki ahogy, én sportos vagyok, akin látszik, hogy sokat sportol nem kigyúrt az soha nem voltam és nem is akartam. Így ezt az állapotot szerintem bármeddig fenn tudom tartani, hisz semmi nem fenyeget, hogy esetleg leépüljek.
Tehát számomra ez nem körülményes, hisz így szólt a kérdésed. Lehet más nem tudná ezeket betartani, amiket írtam és neki körülményes lenne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!