Már fél éve edzek és ezt használom jól is haladok de bizonytalan vagyok benne. Vagy van e valami jobb edzésterv izomnövelés szempontjából ?
2023. márc. 25. 21:42
1/8 anonim válasza:
Ez felosztás, semmit nem tudunk meg belőle. Mindenesetre én is így csinálom régóta és nekem bevált. Bár én úgy szoktam, hogy pl. egyik pull edzésen háttal, másikon bicepsszel kezdek és a többinél is hasonlóan.
2023. márc. 25. 21:53
2/8 anonim válasza:
Fölösleges 6 napot edzeni 1 héten. Próbáld meg 4 napba belesűríteni. Az izmok megfelelő regenerálódása ugyan annyira fontos mint az edzés.
2023. márc. 25. 22:13
3/8 A kérdező kommentje:
Hát a el írásom miatt elnézést kérek ,hogy nem írtam le a gyakorlatokat de akkor le írom most:
-láb(combhajlito gép/combfeszitő gép/guggolás/combhajlito gépen fekve/román felhúzás/vádli gépen ülve és álva)
Csütörtök: ugyan az mint a hétfő
Péntek: ugyan az mint a kedd
Szombat: ugyan az mint a szerda
2023. márc. 25. 22:46
4/8 A kérdező kommentje:
Jah és mindenből 3 sorozatot 6-8 ismétlést szoktam csinálni kivéve vádli és guggolás abból 4 sorozatot
2023. márc. 25. 22:47
5/8 anonim válasza:
Ez egy szar
2023. márc. 26. 03:30
6/8 A kérdező kommentje:
Oké. És miért?
2023. márc. 26. 08:42
7/8 anonim válasza:
kéne függőlegesen vállból nyomás és oldalemelés szerintem
2023. márc. 26. 10:16
8/8 anonim válasza:
A vállvonogatás és úgy amúgy a csuklya izolációja a legtöbb esetben felesleges és kontraproduktív. Bicepszre mi a francért csinálsz négy különböző gyakorlatot, amikor ez a négy különböző gyakorlat valójában egy és ugyanazon gyakorlaton, egy és ugyanazon mozgásminta? Továbbá elég hamar meg fogod tapasztalni, hogy az edzésprogramozás kicsit bonyolultabb annál, mint hogy "mindenből 3x8, amennyivel bírom, aztán izmos leszek". A volument, és a hozzátartozó intenzitást okosan kell programozni ahhoz, hogy meglegyen a konzisztens progresszió, ezáltal az erősödés, ezáltal az izmosodás, különben a fejlődés hamar megáll.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!