Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó edzéstev-e?

Mate2656732 kérdése:

Ez jó edzéstev-e?

Figyelt kérdés

Hétfő: hát+bicepsz

Kedd:mell+tricepsz+váll

Szerda:láb

Csütörtök: hát+bicepsz

Péntek: mell+tricepsz+váll

Szombat:láb

Már fél éve edzek és ezt használom jól is haladok de bizonytalan vagyok benne. Vagy van e valami jobb edzésterv izomnövelés szempontjából ?

2023. márc. 25. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez felosztás, semmit nem tudunk meg belőle. Mindenesetre én is így csinálom régóta és nekem bevált. Bár én úgy szoktam, hogy pl. egyik pull edzésen háttal, másikon bicepsszel kezdek és a többinél is hasonlóan.
2023. márc. 25. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Fölösleges 6 napot edzeni 1 héten. Próbáld meg 4 napba belesűríteni. Az izmok megfelelő regenerálódása ugyan annyira fontos mint az edzés.
2023. márc. 25. 22:13
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát a el írásom miatt elnézést kérek ,hogy nem írtam le a gyakorlatokat de akkor le írom most:

Hétfő:

-hát(széles fogás mellhez húzás/evezés rúdal/ mell támaszos evezés/váll vonogatás kezivel)

-Bicepsz( kalapács/sima bicepsz ülve padon/francia rúdal bicepsz/Scott padon is

Kedd:

-mell( fekvenyomás/fekvenyomás kézi súlyal/tárogatás gépen)

-Tricepsz(letolás csigán kötélel/koponya törő/tolockodás)

Szerda:

-láb(combhajlito gép/combfeszitő gép/guggolás/combhajlito gépen fekve/román felhúzás/vádli gépen ülve és álva)

Csütörtök: ugyan az mint a hétfő

Péntek: ugyan az mint a kedd

Szombat: ugyan az mint a szerda

2023. márc. 25. 22:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Jah és mindenből 3 sorozatot 6-8 ismétlést szoktam csinálni kivéve vádli és guggolás abból 4 sorozatot
2023. márc. 25. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Ez egy szar
2023. márc. 26. 03:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké. És miért?
2023. márc. 26. 08:42
 7/8 anonim ***** válasza:
kéne függőlegesen vállból nyomás és oldalemelés szerintem
2023. márc. 26. 10:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A vállvonogatás és úgy amúgy a csuklya izolációja a legtöbb esetben felesleges és kontraproduktív. Bicepszre mi a francért csinálsz négy különböző gyakorlatot, amikor ez a négy különböző gyakorlat valójában egy és ugyanazon gyakorlaton, egy és ugyanazon mozgásminta? Továbbá elég hamar meg fogod tapasztalni, hogy az edzésprogramozás kicsit bonyolultabb annál, mint hogy "mindenből 3x8, amennyivel bírom, aztán izmos leszek". A volument, és a hozzátartozó intenzitást okosan kell programozni ahhoz, hogy meglegyen a konzisztens progresszió, ezáltal az erősödés, ezáltal az izmosodás, különben a fejlődés hamar megáll.
2023. márc. 26. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!