50es kar 15%testzsír mellett?
ez megint milyen kérdés?
természetesen elit szint, ahogy nyilván te is tudod.
nem én nem tudom!
egy sufniban edzek!kézisúlyzók,nagy kődarabokkal csinálok bicepsz gyakorlatokat vállból nyomás!van egy nagy kertem kitörések lábra jó hosszan!200kgig van súlyom!meg a kövek!sose volt viszonyítási alapom mert nem jártam terembe!de múltkor mértem a karom durranva és 50 volt!a hasamon annyi zsír van hogy épp belecsípni!
Jónak, jó, de ne bízd el magad.
Mikor 4 hónapja edzettem 42-es volt a karom, 13% bf mellett.
Mivel mérted le a testzsírod?
Nem hiszem el, hogy valaki egy sufniban edz szteroiddal és ilyíen izmos és erős és nem tudja, hogy mekkora lenne a nagy kar.
Kamu. Akinek ilyen karja van, annak tudnia kell+ ki edz ma sufniban, ráadásul szteroidokkal.
KAMUU!!!:)
azért az nem olyan sufni ahogy te elképzeled szerintem!
azt meg hogy mennyire jó azért se tudom mert mivel terembe nem járok(nagyon az elején jártam)edzős videókat meg nem nézek mert kiver a víz tőlük sok ratyi rambó háború meg ilyen szövegek😂de akkor kamu! azt higy mennyi a testzsírom csak nagyjából lőttem be ami szerintem,de teszek fel egy képet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!