Ilyen árak mellett tömegelésnél milyen ételeket érdemes venni?
Ebben a gazdasági helyzetben sok olyan élelmiszernek szállt el az ára, amikkel korábban olcsón vagy legalábbis megérősen tudtam magas fehérjetartalmú étrendet összehozni. Mára a húsok, a túró, a banán stb. eléggé megdrágult.
Ti miket vásároltok és főztök? Változtak a szokásaitok?
Amiből tudsz enni. Én szeretem a konzerveket, te lehet, hogy nem. Ezekből szoktam nagyobb kiszerelést venni, felvágottakat (itt elég széles a felhozatal) és ezekben még egész jó a fehérje is, nagyobb kiszerelésű magokat, tésztát, csirkemellet. Ha meg nagyon kell a gyümölcs, akkor narancs. A héten veszek is pár kilót, 350ft nem sok érte, 1 doboz üdítő ára, annyit meg nem sajnálok rá.
Fehérjeport már nem nagyon eszek, a tejtermékekről is leszoktam és a pékárukról (kenyér zsemle). 1-2 kakóscsiga meg ilyesmi, ha akciós, akkor azért az belefér.
És van néhány közért, ahol a lejárathoz közeli termékeket adnak el, az eredeti ár akár tizedén. Ezek nekem kincset érnek.
Szerintem pont a hulladék kaják ára szállt annyira el, hogy konkrétan jobban megéri egészségesen kajálni.
Bemész egy pékségbe veszel 2 akármit, az kapásból 2x400 Ft alsó hangon. Egy napi reggeliből kijön egy heti zab adagom kb.
Oké hogy a húsok drágultak. És? Mit eszel helyette? Az ugyanúgy megdrágul mirelit vackokat? Vagy rendelsz egy még drágább menüt?
Ami szerintem tényleg sokat drágult és kieshet egy "étrendből" az a túró.
napi 1 kilo csirke meg fel kilo rizs meg mindig nem sok pénz.Úgy ahogy 6os írta a trágyább kaják sokkal inkább nem érik meg.
De egyél csak napi fel kilo hust,bar nem tudom az kinek elég
Átérzem, 193cm 110kg vagyok, 115 a cél, utána szálkásítás.
A tojás nálam még mindig a favorit. Sokkal drágább, mint volt, de ár-érték arányban még mindig a legjobb és sokféleképpen elkészíthető. Általában vacsorára mindig fogyasztom.
Ezenkívül zab, trumixként fogyasztva gyümölcsökkel, fehérjeporral (banán, áfonya). Ha tényleg minden kötél szakad, natúran is le lehet húzni a zabshaket.
Csirke drága, de muszáj néha venni. Ilyen a tonhal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!