Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak én látom azt, hogy nem...

Csak én látom azt, hogy nem vádliznak a nők?

Figyelt kérdés
Mindent csinálnak, minden szögperc irányból megedzik a feneket, combot, de vádlizni soha nem láttam még egyet sem, pedig 2 éve edzek heti 3x. Más is észrevette már ezt? Miért van ez, hogy ennyire elhanyagolják? Szerintem egy szép telt vádli ugyanúgy hozzátartozik az összképhez.
2023. márc. 13. 21:05
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Érdekes dolog ez a vádli

Eszembe jutott egy mém, most nem linkelem be ha nem haragszol, de az a lényege hogy egy pipaszár lábú srác van az egyik oldalon "én aki hetente kétszer edzem a vádlim"

és egy hatalmas vádlival rendelkező ember a másikon valami olyan szöveggel hogy "2 gyerekes apuka aki életében nem járt még edzőteremben"

Én pl nő vagyok, régebben kövér voltam, azóta lefogytam de tök vastag maradt a vádlim, és láthatóan izmos. Nem is edzek rá külön, persze guggolásnál kap valamennyit de szinte alig érzem.

Én azt gondolom hogy a kövér embereknek szokott nagy vádlija lenni mert azt a nehéz testet azért cipelni kell nap mint nap. Meg azért a genetika is benne van nyilván.

Na én pl személy szerint ezért nem vádlizok, mert már így is izmosabb mint a testem többi része.

2023. márc. 15. 17:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!