Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak én látom azt, hogy nem...

Csak én látom azt, hogy nem vádliznak a nők?

Figyelt kérdés
Mindent csinálnak, minden szögperc irányból megedzik a feneket, combot, de vádlizni soha nem láttam még egyet sem, pedig 2 éve edzek heti 3x. Más is észrevette már ezt? Miért van ez, hogy ennyire elhanyagolják? Szerintem egy szép telt vádli ugyanúgy hozzátartozik az összképhez.
2023. márc. 13. 21:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%
Sokan nem vádliznak, én is abbahagytam. Úgy tapasztaltam, hogy csak nagyon lassú kivitelezéssel, nagy ismétlésszámnál tudom csak igazán munkára fogni, heti kétszer fél óra minimum elmenne rá, akkor már inkább annyival többet alszok. Azonkívül még normális edzés mellett sem garantált, hogy rendesen nőne. Ha sikerülne aránytalanul feledzenem a combom (ilyen nem lesz), akkor majd nekiállok vádlizni.
2023. márc. 13. 21:14
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha már itt tartunk, hány csávót láttál vádlizni?

Mert én sem sokat. Nekem a genetikám elég szerencsés, hiszen vékonyka létem ellenére is simán megállná a vádlim a helyét nagyobb súlycsoportban. De ahogy az első is írja, a legnehezebben fejleszhető izom.

Én minden 2. edzés végére berakok pár vádli gyakorlatot a végére, de megértem azokat, akik hanyagolják.

2023. márc. 13. 21:21
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam figyelni, mások mit csinálnak, szóval azt tudom mondani, hogy én szoktam, ilyesmi gépen 40 kilóval, heti 4x15öt.

[link]

Szerintem azért nem csinálják a csajok szívesen, mert azt hiszik, vastag lesz tőle a vádlijuk,mert akkor majd nem fér bele a csizmába, holott normális edzéstől csak szép egészségesen izmos lesz. Nekem amúgy nincs vékony vádlim, de minden csizma feljön rajta, sőt, némelyik még lötyög is, szóval nincsenek ilyen aggodalmaim.

2023. márc. 13. 21:41
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a múlt héten egy csajhoz mentem oda, hogy meddig használja még az álló vádligépet?😊 De most hogy mondod, valóban ritkán látok nőket vádlizni. Szerintem is azért, ami #2 ír, mert a legnehezebben fejleszthető izom, ha van egy alapból rossz vádlid, abból tudsz csinálni egy átlagosat, de az is hosszú idő, kitartó munka, és cserébe, annyit kapsz érte, hogy ha rövidnadrág van rajtad, akkor jól néz ki, ha jó vádlid van. Ezért a legtöbben nem szánják rá az időt, hogy vádlizzanak.
2023. márc. 13. 22:59
 5/21 anonim ***** válasza:
63%
Edzeni jársz le a terembe, vagy a nőket nézegetni?
2023. márc. 13. 23:09
 6/21 A kérdező kommentje:
mindkettő
2023. márc. 14. 00:17
 7/21 NTBS ***** válasza:
60%
Miért kell másokkal foglalkozni?
2023. márc. 14. 07:11
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindig a saját edzésemmel vagyok elfoglalva, nem azzal hogy másokat nézegessek.

Igen csak veszi az értékes időt az edzésmunkától, pihenéstől.

2023. márc. 14. 13:20
 9/21 anonim ***** válasza:
73%

Bírom az ilyen "Edzeni jársz le a terembe, vagy a nőket nézegetni?" tipusú alakokat. Miért ti szemellenzővel jártok a terembe? Vagy lesütött szemmel, és csak a földet nézitek? Nem érzékelitek a körülöttetek zajló világot? Ha van egy jó csaj a teremben, ti kötelezően nem néztek oda? Van egyáltalán legalább ismerősötök a teremben, akihez tudtok szólni kettőt? Normálisak vagytok egyáltalán?

El tudom képzelni milyen sok értékes időt vesz el az edzésmunkától, pihenéstől, ha két sorozat között ránéztek valakire.🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦‍♀️

2023. márc. 14. 14:12
 10/21 anonim ***** válasza:

#9 én írtam azt amit idéztél, nő vagyok. Mivel néhány számomra új városban élek, a legtöbb barátom, ismerősöm egyelőre az edzőteremből van, igen.

Nem arról van szó, hogy nem lehet másra rápillantani, de ha valaki konkrétan tudja, hogy másvalaki soha nem vádlizik, ott azért nem csak két odapillantásról van szó, hanem folytonos bámulásról. Ha pedig nem, akkor a kérdés nem lehet igaz. Nekem az edzőterem szociális program is (edzés előtt és után), de arról fogalmam sincs, hogy ki mit soha nem csinál, mert a saját edzésemre koncentrálok, nem másokéra.

2023. márc. 14. 14:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!