Ez lehet kicsit furcsán fog hangzani de elkezdtem 7hónapja edzeni és látványosan sokat fejlődtem és ezt mások is észre vették. Viszont ez nekem valamiért önértékelési problémákat hozzot mint hogy önbizalmat.Folyamatosan stresszelek.alig tudok aludni?
Figyelt kérdés
tegnap 22:55
1/2 A kérdező kommentje:
Nehezen tudom álatni a mindennapi dolgaimat mert folyamatosan arra gondolok hogy nem tudok aludni és nem tudok elmenni edzeni folyamatosan aggódok stresszelek rossznak lattom magam. Tanácsot szeretnék kérni mégis hogyan tudok abból ki mászni
tegnap 22:56
2/2 anonim válasza:
Mióta ez a modern világ van, azóta annyi időtök van fepiskedni meg önsajnálatra hogy az nem igaz. Fogd meg magad oszt járd a természetet,járj el focizni a haverokkal, esetleg egy-két sör velük,legyen az edzésen kívül is programod nem az hogy fetrengsz és azon sírsz hogy milyen rossz neked mert annak idején rád ordított apád vagy a tanárod. Élj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!